www.sorsunk.net
Magukat civilnek mondó szervezetek színtiszta kémtevékenységet folytatnak hazánkban.

Sajtótájékoztató összefoglaló
NGO-kat, civil szervezeteket figyelő lokátort állított munkába a CÖF-CÖKA (Civil Összefogás Fórom – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány) – közölte Csizmadia László, a szervezet elnöke keddi sajtótájékoztatóján Budapesten.
Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnöke közölte: a kezdeményezést, amely őrizheti és védheti hazánk érdekeit, a szellemi honvédők javaslatára, az Átlátszó.hu Ki mit tud elnevezésű projektje kapcsán indították. Az Átlátszó ugyanis több mint 24 ezer adatigénylést valósított meg, és tette böngészhetővé az adatokat bárki számára, „így azok külföldi érdekeket is szolgálhatnak” – magyarázta.
Tordai Máté, a CÖF-CÖKA szakkoordinátora elmondta, a következő szervezet, amit a CÖF-CÖKA civil szakértői fóruma vizsgált, a K-Monitor Közhasznú Egyesület. Jelezte, hogy a 2021-es és a 2022-es pénzügyi beszámolók szerint különböző nemzetközi szervezetek több, mint 250 millió forinttal támogatták a K-Monitor tevékenységét.
Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF-CÖKA szóvivője hozzátette: a K-Monitor válaszainak beérkezése után a Globsec szervezet tevékenységének feltárása lesz a következő feladatuk.
Bővebben: NGO-kat figyelő lokátort hozott létre a CÖF-CÖKA — Civilek Infó

Kérjük, kövesse figyelemmel hírportálunkat (www.civilek.info) és facebook oldalunkat (https://www.facebook.com/civilosszefogas/), ahol mindig naprakész információkat olvashat!
Építenünk kell, nem rombolni! – átadták a Szellemi Honvédő díjakat

Építenünk kell, nem rombolni! – átadták a Szellemi Honvédő díjakat
A szellemi honvédő díjakat Varga Judit, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke, volt igazságügyi miniszter, Fricz Tamás politológus, a CÖF-CÖKA kurátora és Konrad Sutarski Magyarországon élő lengyel író, költő, történész vehették át az ünnepségen. A szervezet kategóriában díjat kapott az olasz Unione Generale del Lavoro (UGL) olasz keresztény-nemzeti szakszervezet, amelynek képviselője az EUCET tavaly novemberi budapesti kongresszusán vette át az elismerést.
Bővebben: Építenünk kell, nem rombolni! – átadták a Szellemi Honvédő Díjakat — Civilek Infó

Semmit rólunk nélkülünk!
A CÖF-CÖKA kuratóriuma a szellemi honvédők beérkező javaslatai alapján 2016 óta minden esztendőben dönt arról, kiket találnak érdemesnek a Szellemi Honvédő díjra. A díjátadást 2024. január 19.-én rendezték meg a Novotel Kongresszusi Központban. A telt házas esemény megnyitó beszédét a CÖF-CÖKA alapító elnöke, Csizmadia László tartotta. Az alábbiakban ez a nyitó beszéd olvasható.
Csizmadia László: Semmit rólunk nélkülünk! — Civilek Infó

Csizmadia László lesz az Öreg műsorának vendége
A CÖF-CÖKA alapító elnöke, Csizmadia László lesz a PSTV Az Öreg című műsorának vendége: az adást sugározza a HírFM rádió is.
Az 50 perces műsor vágatlanul kerül adásba, először január 23-án, kedden 13 órakor, az országos terjesztésű HírFM rádióműsorban, amelyet 20 órakor megismétel az adó.
A PestiSrácok. hu internetes felületére szintén január 23-án, kedden délután kerül fel a beszélgetés felvétele.

Kérjük, kövesse figyelemmel hírportálunkat (www.civilek.info) és facebook oldalunkat (https://www.facebook.com/civilosszefogas/), ahol mindig naprakész információkat olvashat!

További hírekért kattintson a képre
CÖF-CÖKA
1027 Budapest, Vitéz u. 5-7, 1. em. 1.
E-mail: info@civilosszefogas.hu
Web: www.civilosszefogas.hu
Vendég: Deák Dániel, politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője 

Meghívó
A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA) szervezésében szeretettel hívjuk Önöket a
"Pandora szelencéje" című Civil Akadémiánkra.
Dátum: 2023. november 21. kedd 17:30
Helyszín: Szegedi Dóm Látogatóközpont, Szeged, Dóm tér 16.
Csizmadia László a CÖF-CÖKA elnökének meghívására a vendég: Deák Dániel, politológus, a XXI. Század Intézet vezető elemzője
Moderátor: Heizler Norbert, CÖF országos koordinátor

Pandora szelencéje
Az őrületbe kergette magát a „művelt” nyugat. Az a nyugat, amit korábban úgy emlegettünk, hogy a szerencsésebb fejlődésű országok! Mára megszűntek az erkölcsi kapaszkodói, fájdalmas látnunk, mennyire nem tudnak különbséget tenni a jó és a rossz között.  Fogalmakat tüntettek el, nincs család, nincs haza, nincs béke, nincs férfi és nincs nő. Pedig ezek nélkül az emberek magukra maradnak a félelmeikkel, a gondjaikkal, amitől traumatikussá és agresszívvé váltak. Érthetetlen, miért nem látják a lopakodó veszélyt, hogy lépésről-lépésre eszkalálódik hazájukban a párhuzamos kultúrából fakadó háború! Pedig az erkölcsösség, a tisztaság képessége velünk együtt születik meg. A közmondás is úgy tartja, jobb félútról visszatérni, mint rossz úton haladni. Van-e visszatalálás a műveltség adta normalitásba? Ha a meg nem határozott „nyugati értékekre” nemmel szavazol, már tettél egy
lépést a visszafelé vezető útra!

https://civilosszefogas.hu/meghivo-civil-akademia-szeged/
Kérjük, kövesse figyelemmel hírportálunkat (www.civilek.info) és facebook oldalunkat (https://www.facebook.com/civilosszefogas/), ahol mindig naprakész információkat olvashat!

További hírekért kattintson a képre
BLU201205-7807-1810