www.sorsunk.net

Te is a Föld vagy!

Oly sok hasonlóság van Földanyánk és a rajta élő ember között, hogy le se tagadhatjuk, származásunkat.

Tények: mi mindnyájan olyannyira vagyunk Földanya gyermekei, hogy majdnem azonosak vagyunk Vele: az elemi táblázatból a Lantanidákon kívűl mind a 90 elem megvan bennünk, vérünkben is 84 ásvány fedezhető fel, akárcsak a Földanyánkban, továbbá a testünk 2/3-a víz, akárcsak a földfelszínt borító rétege, majd kb. 38 trillió sejtből állunk, melyek kettős spirálba vannak rendezkedve, aminek az információs tartalma meghaladja egy olyan kombinációs számot ami szerint az ősrobbanás óta a 13,7 milliárd év nem lenne elég ahhoz, hogy ez természetes úton, magától létrejöhessen. Szuperszámítógépes modellezésekkel megállapították, hogy az elemek kombinációs idejéhez nem volt elegendő az eddig vélt 13,75 milliárd év, ahhoz hogy ebből  a halmazból véletlenül értelmes lény jöhessen létre. Azt is megállapították a tudósok, hogy csak az emberi faj tartalmazza a Földünkön létező 90 stabil elemet. Minden más faj ezen a bolygón ennél alacsonyabb elem számot tartalmaz.

Tehát mi egy úgymond paradoxonok vagyunk, azaz, vagy az ősrobbanás hamis állítás, vagy a méréseken alapuló számítások, de inkább  mi, a Teremtőnkhöz közeliek vagyunk.

Tehát: Nem csak lakod a földet, hanem te magad is a Föld vagy. Vele együtt létezel. Vigyázz Rá, mert ez az egyetlen otthonod !Tündérországban
Tündérországban
Tündérországban
Tündérországban
Tündérországban
Panoráma kép a Pádis-fennsíkról


Panoráma kép a Króvokról, Déli-Kárpátok
Napkelte a Csalhóról (Keleti Kárpátok)
Békás víztározó
Panoráma kép a Besztercei-havasokról

BLU201205-7807-1810