www.sorsunk.net

Richard Rudd

A mutációtól a transzmutációig – a Prófécia magja

Az 55. Génkulcs fő állítása az, hogy az emberiség ma egy nagy biológiai mutáció kezdeti szakaszain megy keresztül, amely az elkövetkező évszázadokban végigsöpör az emberiségen, és amely során idővel megszületik az új ember. Ez nem egy spirituális metafóra kíván lenni, hanem egy konkrét jóslat a biológiai rendszerünkben végbemenő látható és mérhető változásról.

Mivel a DNS egy nyitott rendszer, valójában úgy lett megtervezve, hogy folyamatosan változzon, alkalmazkodjon és reagáljon a környezeti változásokra. Ezek a változások számos formában érkezhetnek – sokféle hullámhossz és frekvencia hat a genetikánkra, a kozmikus hullámoktól a pozitív és a negatív gondolatmintázatokig. A testünkben található összetekeredett DNS olyan összetett és bonyolult, hogy ha kiterítenénk egy egyenes vonalban, akkor 10 milliárd mérföldre nyúlna ki. És most egy pillanatra kontempláljuk ezt: a DNS egy szuper-érzékeny anyag, ami testünk minden egyes sejtjében megtalálható. Mivel úgy tervezték, hogy programozható legyen, ezért pontosan azt csinálja, amit mondunk neki, pont úgy, mint egy számítógép.


Amint elkezded átprogramozni a világról alkotott alapvető hitrendszereidet és azt, hogy mi lehetséges, a DNS-ed idővel új idegpályákat nyit meg, és lehetővé teszi számodra, hogy befogadj bizonyos alapvető igazságokat az életről. Ezek az igazságok arra inspirálnak, hogy mély sejtszinten bízni tudj az életben. Majd ahogy tovább nyílsz, újabb kémiai anyagok fognak kiválasztódni hormonrendszered laboratóriumában, ami magasabb tudatállapotokba fog repíteni. A tested ezáltal mutálódni fog, és az életed olyan módokon fog megváltozni, amiket ma még el sem tudsz képzelni. A mutációk apró változások a DNS-ünkben, amelyek vagy jótékonyak vagy károsak a szervezetre. Ezek különböző tényezők hatására történnek, amelyek közül az egyik a rezgésszint változása, amelyet a testen áthaladó energiaáramlás okoz. Az 55. Génkulcs feltételezése az, hogy meg tudjuk nyitni magunkat a finomabb energiák magasabb rezgéseinek, és azok képesek kioldani a DNS-ünkben szunnyadó magasabb működési formákat. Fontos itt kijelentenünk, hogy a jelenlegi fősodorba tartozó tudományos irányzatok általában nem támogatják ezt a nézetet.

Ezeknek az igazságoknak a végső bizonyítékait a saját életedben fogod megtalálni. Nyisd meg a szíved és az elméd, és figyeld meg magad a változásokat és a mutációkat. Az ilyen változásokhoz természetesen idő kell. A mutációk aprók és észrevehetetlenek, de idővel a sok kis mutációból létrejön egy nagy transzmutáció – a teljes rendszerre kiterjedő átalakulás. A transzmutáció megköveteli, hogy folyamatosan megnyisd magad ezeknek a magasabb frekvenciáknak. Emberi fogalmakkal ez azt jelenti, hogy keresztül kell menned egy mély érzelmi gyógyuláson, amely során megbocsátasz magadnak az önmagaddal kapcsolatos mély ítélkezéseidért, és megbocsátasz másoknak, akármit is tettek veled. Ez a képesség – Árnyékaid és félelmeid folyamatos átalakítása – szükséges ahhoz, hogy idővel megnyíljon a szíved és az elméd a benned rejlő végtelen lehetőségekre."

(átvett irodalom)

K O Z M I K U S   Ü Z E N E T

A 2013 és 2025 közötti évek teszik ki a végső fázist. Most megmondom, hogy ezek a dolgok túl nagyszerűnek fognak hangzani. Amiket most átadok, azok csak potenciálok és lehet, hogy meghallgatjátok és azt mondjátok: "Nos ezek csak lehetőségek. ...

Túlságosan grandiózusok. Ilyen dolgok nem történhetnek meg." Gyertek vissza velem 20 évet. Mindegyik lehetőség megvalósult, amiről 1989-ben beszéltem nektek. Megtörténtek, mert a lehetőségek szerint megtörténhettek. A ti tudatosságotokból olvasta ki őket az emberiség. Tehát most újból elmondom, milyen lehetőségek állnak előttetek. Ezek a potenciálok a Nagy Váltás végső fázisában.

Az első az aktuális Emberi társadalmi gondolkodásnak a jelen helyzethez való hozzáigazítása. A társadalmi gondolkodás alatt azt értem, ahogy dolgoztok és gondolkodtok. Ezek azok a fajta dolgok, amelyeket a szociológusok tanulmányoznak. Hadd adjak ennek egy másik nevet: Ami pillanatnyilag zajlik, az az Emberi természet egy magasabb rezgésszintre történő váltása. "Kryon ez lehetetlen. Az emberi természet az emberi természet. Nem tudjuk megváltoztatni." Nos, már elkezdtétek. Világszerte elkezdtétek megtisztítani a pénzügyi intézményeiteket. Észrevettétek? Kedveseim, ha 30 évvel ezelőtt bárki is mondta volna nektek, hogy meg fogjátok tisztítani a pénzügyi intézményeiteket, kinevettek volna titeket. Mert nem tudjátok, hogy a társadalom hogyan működik? Azok, akiknek pénze van, nyernek. A bankok kezében van minden kártyalap és ezeket magas helyeken levők működtetik. Ők érinthetetlenek, mert gyakran ők a kormány tagjai is! Nos, miért nem mondjátok ezt nekik ma. Nézzetek körül, mert valami éppen most történt. Nem működik a dolog úgy ahogy eddig, ugye? Mi okozta a különbséget? A tudatosság. Egy új paradigma. Láthatjátok a hírekben.

Itt egy másik. Megváltozik az is, hogy mit enged meg az Emberi Természet a kormányzat számára. "Óvatosan Kryon, ne beszélj politikáról. Bajba kerülsz." Nem kerülök bajba. Azt fogom nektek elmondani, hogy olyan vezetőséget keressetek magatoknak, amelyik törődik veletek. "Úgy érted, meg fog változni a politika?" Már el is kezdte a változást. Figyeljétek. Teljesen meg fognak szűnni a régi energiás diktatúrák. Megvan rá a lehetőség, hogy ezt még 2013 előtt meglássátok. Be fognak dőlni, tudjátok, mert a népesség energiája nem fogja tovább fenntartani a régi energiás vezetőt. Emlékezzetek, hol hallottátok ezt először... egy különös, ezoterikus találkozón, egy olyan fickóval a székben, aki úgy tett mintha csatornázna. (Kryon itt viccel... Kryon humor) Aztán amikor majd halljátok, hogy mindez bekövetkezett, tudni fogjátok, hogy miről van szó ugye? "Talán tényleg volt valami a dologban," fogjátok mondani. "Talán igazat mondott," fogjátok mondani. Lehet, hogy nem kell hozzá a következő évek összes drámája, hogy már most ezt gondoljátok?

Ezek a vezetők el fognak bukni. A világ minden országában elkezdett már lassan kialakulni az újfajta vezetés, melyet a közösségről való gondoskodás új energiája mozgat. "Ez egyszerűen túl sok ahhoz, amit a politika terén kérhetnénk, Kryon". Várjatok csak. Ez még csak a kezdete ennek az utolsó fázisnak. Olyan sok dolog közeledik. A következő ehhez kapcsolódik, mert egy túlélő módban élő ország, amely tele van betegséggel, nem tud egy magas tudatosságú vezetőséget fenntartani. Egyszerűen túl sok lehetőség adódik benne a hatalom és mohóság számára. De amikor egy kontinens meggyógyul, minden megváltozik.

A következő: meg fogtok gyógyítani egy kontinenst. Figyeljetek erre. Elkezdődik. Figyeljétek, hogy milyen hatalmas váltás fog Afrikában bekövetkezni. Mondtuk már ezt korábban is, még az általatok ENSZ-nek nevezett gyűléseken is. Afrika eddig sosem volt potenciális játékos a gazdasági életben, mert beteg. Mi történik, amikor meggyógyítasz egy egész kontinenst? Elmondom. Hirtelen az azon a kontinensen élő emberek is elkezdik ugyanazt akarni, ami nektek van - egy működő kormányzatot, békét, saját otthont, iskolákat, kórházakat és még bankokat is, ahonnan kölcsönözhetnek. Ezek náluk most még nincsenek meg igazán. Minden, ami érték, az valahonnan máshonnan jön. Ez azt jelenti, hogy lesz egy kontinensetek, ami fel fog emelkedni és az egyik legnagyobb befolyású játékosává válik a Föld pénzügyi és politikai színterének - egy teljes kontinens a maga összes forrásával és azzal a lehetőséggel, hogy a közös cél érdekében egyesüljenek az országai, olyanformán, mint ma az EU. Információt adok át és amikor majd megtörténik, amit mondok, szólok újra, hogy emlékezzetek rá, hol hallottatok minderről először.

Sok évvel ezelőtt az volt az uralkodó gondolat, hogy Kínát nem kell a gazdasági élet életképes játékosaként számításba venni. Elmaradottak voltak és egy olyan rendszerük volt, amelyről azt hittétek, hogy sosem fog nyugatiasodni és nincs olyan vágya, hogy egyesüljön a világ többi gazdasági rendszerével. Nézzétek meg, mi történt mindössze 30 év alatt. Afrikára is másképp kell majd néznetek.

És végül egy újabb váltás a DNS-etekben. Mondhatnék néhány dolgot, ami számotokra utalás. Ó, a társam látja mi következik és azt mondja: "Nagyon szeretnék ott lenni, amikor ez bekövetkezik." Most egyenesen hozzám beszél és azt mondja, hogy ez még hosszú idő. És azt mondja: "Ott leszek Kryon, hogy lássam mindezt? Tudom mit mondasz nekünk. Tudom, hogy közeledik." És én nyilvánosan azt mondom neki, ó, ott leszel. Azt nem fogom megmondani, milyen idős leszel, de ott leszel.

Hallgassatok ide: Van valami a DNS-etekben, ami nemsokára kiderül majd. Egy vizsgálat és kísérletsorozat lesz ez 15 év múlva. Megmondom, hogy fogják hívni az eredményt, hogy amikor a dolog megmutatja magát nektek, tudjátok, hogy hogy nevezzétek el. A lemúriai kód. Ez a neve. Most már tudjátok. Olyan sok minden van, ami történik. Most hogy megadtam a nevet a számotokra, figyeljétek, hogy esetleg kik fogják használni egy picit túl korán. Használjátok a megkülönböztető képességeteket az igazság érdekében.

Záró gondolatok

"Nos, ez mind csodálatosan hangzik Kryon. Valóban megtörténhet mindez?" Nemcsak hogy megtörténhet, hanem ez az oka annak is, hogy azt mondjuk, hogy a földi béke felé tartatok. Vannak olyanok, akik le fognak hurrogni, mondván, hogy ez sosem történhet meg. Ne dőljetek be ennek a drámának. Ne higgyetek azoknak, akik a régi gondolatmintákban élnek. Nem szolgál egy Emberi Lénynek a javára az sem, hogy hisztek a megsemmisülésetekben és rettegtek tőle. A ti szerződésetek arról szól, hogy hordozzátok a fényt, minden országban, minden nyelven, minden tennivalótok során. Van itt egy nagyobb cél, mintsem csak végigélni az életedet és remélni, hogy sikerül. Van egy cél, amely azt is magában foglalja, hogy felelős vagy a bolygó energiájának a változtatásáért, nap-nap után tehetsz érte valamit a javítás szándékával örömben és egészségben.

Ez a mai napra szóló üzenet és már majdnem készen vagyunk. Csak egy pillanat.


Nem Kryon, a tanító vagyok. Nem vagyok elválasztva tőletek. Nem egy vagyok különálló lény vagyok. Hogy tudnám elmondani, ki vagyok? Ott sétálok a képzeletetekben és intuíciótokban. Része vagyok a zenének, mely akkor szól, amikor örültök és nevettek. Része vagyok a család magjának, annak a szálnak, mely összeköt titeket a lényetek Isteni részével. Tudok arról, amikor elmentek, hogy erre a bolygóra jöjjetek, elhagyva az én oldalamat, ami valójában az otthon oldala. Tudok róla, hogy mikor jöttök vissza a Tisztelet Csarnokába, megünnepelni azt a különleges átalakulást, melyen oly sokszor keresztülmentetek már korábban, az Ember 3-D-s életén a bolygón.

Vannak az itt lévők között, akik barátokat veszítettek el mostanában. Sírtok és zokogtok, mert elmentek. Mondani akarok valamit. Ők jól vannak. Több mint jól vannak. Tele vannak örömmel. Az átmenet nem fájdalmas. Visszatekintenek rátok, megfogva a kezeitek és azt kérik tőletek, hogy gyógyítsátok meg a szíveteket. Veletek is ezt fog történni, tudjátok? Mint ahogy korábban és korábban is. Ó, van az a pillanat, amikor rájöttök, hogy befejeztétek és emlékeztek és emlékeztek. Ez az, amikor látlak benneteket a Tisztelet Csarnokában. Micsoda viszontlátás ez! Ez éppen most történik. "Ó Kryon, hogyan lehetsz egyszerre két helyen?" Több mint két helyen vagyok, kedvesem. Mert én a fátyol túloldalán kvantumállapotban vagyok. Ti mind ugyanebben az állapotban vagytok, csak nem emlékeztek. Ebben az állapotban nincs óra, nincs idő. Múlt, jelen, jövő, mind egybeolvad. Kvantum állapotban nincs olyan dolog, hogy hely. Amikor ott vagytok, akkor nem nehéz meglátni a teremtő arcát.


Tudj minderről, Emberi Lény. Nagyon szeretünk BENNETEKET.

                                                                                                                                       Ez Kryon üzenete                  

Az igazság órája

Megdöbbentő igazságok fognak kiderülni

A közelgő történések története lesz a legnagyobb hír az emberiség történetében a Földön. A globális maffia az adósságbanki bűnözéssel, belső munkákkal, tömeggyilkosságokkal, tömeges megfigyeléssel, terrortámadásokkal, utasszállító repülőgépek lezuhanásával, vallási megtévesztéssel csak néhány szempont. Évszázados elit által vezetett félretájékoztatás derül ki. Elnyomott technológiák, mint például a Free Energy; Frekvencia Gyógyítás; és sok más, évek óta elnyomott életjavító technológia válik elérhetővé.

A változások nagy része egyszerre több forrásból is kiderül, de ennek ellenére váratlan hírsokkokat okoznak majd. És ez egy új korszak kezdete lesz az emberiség történelmében, aminek tanúi leszünk; ez az első jelentős változás bolygónkon Atlantisz több mint tízezer évvel ezelőtti eltűnése óta.

Az emberek, kormányokon belül és kívül, hamarosan félelem nélkül kezdik kimondani az igazat, jobban, mint valaha. És szavaikat meghallják, megőrzik és megsokszorozzák az elnyomók által elérhetetlenül. Sok szempont akadálytalanná válik, hogy a világot annak a valóságnak a fényében lássák, amelyről félrevezették őket. Az emberiség számokban nagyobb, mint a politika, és győzni fog.

Sok történelmi tényt alaposan megvizsgálnak, hogy megtalálják az igazi igazságot. Például, hogy Japánban, Közép-Amerikában és Haitin hogyan okoztak szándékosan cunamit, furcsa időjárási viszonyokat és földrengéseket titkos kormányzati szervek. A HAARP időjárás által manipulált magasabb hőmérsékletek mindenhol és hosszabb ideig megfigyelhetők, hogy szándékosan haljanak meg gyenge immunrendszerű emberek az Agenda 2030 részeként.

Eközben Spanyolország elismerte, hogy halálos vegyi nyomokat permetezett ennek a titkos ENSZ-programnak a részeként, amely 2020 márciusában kezdődött a C-vírtus--zárlattal egy időben.

Világszerte több ezer eltűnt gyermek sorsa is kiderül. És hogyan és miért hoztak létre szándékosan olyan betegségeket, mint a rák, az ebola, az AIDS, a SARS, a MERS, a H5N1, a Zika és a Morgellon-kór.

A „globális felmelegedési álhír” vagy a „klímaváltozási színjátékok” megszüntetése a szándékos környezetpusztítás, a szegénység, a háború, a betegségek felszámolása és a Föld bolygó egészséges életmódjának helyreállítása érdekében.

Kinyilatkoztatások a szándékos bioterrorizmusról ételmérgezésen, GMO-n, chemtraileken stb. keresztül kormányzati szervek által, a világ népességének csökkentése céljából.

A Kína, Oroszország, Brazília, India és Dél-Afrika vezette 188 országot tömörítő BRICS-szövetség központi szerepet tölt be az új, eszköz-fedezetű QFS-pénzrendszer bevezetéséhez szükséges igaz híráramlás elősegítésében.

A tömegből származó média megjelenése. A tanúk és a bejelentő történetek felgyorsult kiszivárogtatása. A fejlett, hatékony csúcstechnológiai eszközök ösztönzik a tudomány, a banki, a biztonság és a kulturális fejlődést.

Fontos leleplezések várhatók a nyugati egészségügyi rendszerekben gyakori szakmai korrupcióval kapcsolatban. A gyógyszerészeti gyógyászatról bebizonyosodott, hogy a vállalati kontrollerek manipulatív eszköze, hogy megbetegítse az embereket ahelyett, hogy gyógyítaná őket.

Az embereket szándékosan mérgezik meg, kifinomult mérgekkel, amelyeket drága kezeléseknek, gyógyszereknek vagy vakcináknak álcáznak . Szükségtelenné válik a gyógyszerek felírása, valamint az invazív műtétek, amelyekhez még drágább gyógyszerekre van szükség.

Ha a pénzt követik, akkor világos, hogy miért utasították el vagy tiltották be az alternatív gyógyszereket és a gyógynövényes gyógymódokat, mert jobban hatnak és olcsóbbak.

A „globális felmelegedési álhír” vagy a „klímaváltozási színjátékok” megszüntetése a szándékos környezetpusztítás, a szegénység, a háború, a betegségek felszámolása és a Föld bolygó egészséges életmódjának helyreállítása érdekében.

Kinyilatkoztatások a szándékos bioterrorizmusról ételmérgezésen, GMO-n, chemtraileken stb. keresztül kormányzati szervek által, a világ népességének csökkentése céljából.

A Kína, Oroszország, Brazília, India és Dél-Afrika vezette 188 országot tömörítő BRICS-szövetség központi szerepet tölt be az új, eszköz-fedezetű QFS-pénzrendszer bevezetéséhez szükséges igaz híráramlás elősegítésében.

A tömegből származó média megjelenése. A tanúk és a bejelentő történetek felgyorsult kiszivárogtatása. A fejlett, hatékony csúcstechnológiai eszközök ösztönzik a tudomány, a banki, a biztonság és a kulturális fejlődést.

Fontos leleplezések várhatók a nyugati egészségügyi rendszerekben gyakori szakmai korrupcióval kapcsolatban. A gyógyszerészeti gyógyászatról bebizonyosodott, hogy a vállalati kontrollerek manipulatív eszköze, hogy megbetegítse az embereket ahelyett, hogy gyógyítaná őket.

Az embereket szándékosan mérgezik meg, kifinomult mérgekkel, amelyeket drága kezeléseknek, gyógyszereknek vagy vakcináknak álcáznak . Szükségtelenné válik a gyógyszerek felírása, valamint az invazív műtétek, amelyekhez még drágább gyógyszerekre van szükség. Ha a pénzt követik, akkor világos, hogy miért utasították el vagy tiltották be az alternatív gyógyszereket és a gyógynövényes gyógymódokat, mert jobban hatnak és olcsóbbak.

Tudjon meg többet a Ritalin Conspiracy és a Statin Drugs Átverésről , amelyek nagyon hatékonyan gátolják a koleszterin termelődését, miközben a koleszterin valójában jót tesz a szervezetnek. Ráadásul a koleszterin nem a szívbetegség oka; valójában nincs is ilyen probléma.

A legjobb szervezett bűnözési szindikátus

A kazár maffia a világ legnagyobb szervezett bűnözés elleni szindikátusa, amely 1913-ban beszivárgott és eltérített Amerikában. Ezt a maffiabandát a Banksterek Bauer családja vette át, akik Rothschildra változtatták a nevét. Ma Rothschild kazár maffiaként ismert, amely a babiloni talmudi „pénzmágiára” épült, amelyet „pénzszerzés a semmiből” néven ismernek. Amivel abszolút irányítást szereztek a világ bankrendszere felett. Ez a globális banki ponzi átverés végül teljesen lelepleződik. Hogy bíróság elé állítsák a rejtett felsőbbrendűségeket.

A kormányokba és az üzleti életbe beágyazott kazár cionistákból álló kazár cionistákból álló, rejtett globális maffia kilétére is teljes mértékben fény derül.

Mindenki számára világossá válik az emberi klónok felhasználása az európai királyi családok, nemzetközi bankárok, spirituális fasizmus, vallás, ipari militarizmus és politikai merényletek ellenőrzésében.

Az is kiderül, hogy az elme által irányított emberi klónokat „demokratikusan választották” a nemzeti vezetésbe, állami és vallási papírokat írnak alá, meggyilkolnak vagy lecserélnek mások akaratára. Azt is, hogy Jorge Mario Bergoglio pápa, akit „Ferencnek” hívnak, és II. Erzsébet angol királynő kulcsszereplők ebben a maffiajátékban.

A királyi státusz vizsgálatot igényel

Az árnyékkormányt és a bankszindikátust, amelyet a náci időszakban pénzmosással tovább bővítettek, a brit királyi család aláírásának és jóváhagyásának bizonyítékaival mutatják be.

„A Hongkong and Shanghai Banking Corporation (London, Egyesült Királyság és Hong Kong, PROC) számlaszáma. 0567105267802012 White Spiritual Boy számlanévvel és 1 030 000 000 000 000 USD értékű állandó egyenleggel a 300-as Pénzügyi Intézmény 2010. január-április hónapjában összesen 434,0 00,00 USD értékű, 1 030 000 000 USD értékű, igazolt kiegészített és auditált bevétellel. 1 464 000 000 000 USD (ebből 464 000 000 000 USD-t automatikusan levontak a banki költségek és szolgáltatások költségeire a futamidő és a kezelés első negyedévében), 1 000 000 000 000 000 USD nettó egyenleggel. "

Az ebben az ellenőrzési részben leírt öt monetáris tétel ezerharminc kvadrillió USA-dollár, négyszázharmincnégy kvadrillió, ezernégyszázhatvannégy kvadrillió USA-dollár, négyszázhatvannégy billió dollár, és ezer kvadrillió amerikai dollár.

Az a pénzösszeg, amelyet a Hong Kong és a Shanghai Banking Corporation (HSBC) automatikusan levont erről az egy White Spiritual Boy számláról banki díjakért és szolgáltatásokért 2010 egy negyedévében négyszázhatvannégy billió amerikai dollár volt. Ez a teljes, nyilvánosan legitim bruttó hazai termékhez képest, amely körülbelül évi hetvennyolc billió USA-dollár. Ebből a 78 billió dolláros globális adatból az Európai Unió körülbelül 16-ot, az Egyesült Államok 15-öt, Kína pedig 11 billió dollárt tesz ki.

Az HSBC által 2010 egy negyedévében banki díjakért és szolgáltatásokért levont összeg a fent említett White Spiritual Boy számláról több mint öt és félszerese volt a nyilvánosan bejelentett bruttó hazai terméknek (464 billió osztva 78 billióval = 464 osztva 78-cal = 5,9). Kíváncsi vagy, miért létezik a szegénység? És mindez 2010-ben volt, 2022-re ez a szám könnyen meghaladhatja a dupláját!

Árnyékkormány

A 300-as bizottság az árnyékkormány, amely többek között a világ bankrendszerét irányítja, a mainstream média és a láthatatlan fekete-szürke számlák támogatásával. Több ezer ilyen beszámolóból áll, sok „White Spiritual Boy” néven. Ezen beszámolók fő aláírója Elizabeth Windsor – II. Erzsébet angol királynő.

Az elmúlt években olyan neveket terjesztettek, mint az Illuminati, a Priory of Scion, a szabadkőművesek, a templomosok, a Skull and Bones és más titkos csoportok. A legtöbb ember azonban nem veszi észre, hogy ezek a társadalmak valóságosak, és valódi szándékaikat évszázadok óta a legmélyebb titokban rejtették.

A titkos társaságok megtévesztőek. Mindegyiknek megvan a saját hierarchiája egy belső körrel a tetején, amely megtéveszti az alsó tagokat olyan hazugságokkal, mint például a nemes menetrend előmozdítása; megtévesztik őket azzal, hogy a széttagolt cinkosság hálóját követik. A 300-as bizottság belső köre a Harisnyakötő Rend, amelyet (a közelmúltig) II. Erzsébet Windsor királynő vezetett.

300 fős bizottság

A 300-as bizottság a végső titkos társaság, amely egy megtámadhatatlan uralkodó osztályból áll, amelybe tartozik az Egyesült Királyság királynője (II. Erzsébet), Hollandia királynője (Beatrix királynő, akiről, mint később látni fogjuk, találkozókon vettek részt fényképen). egy másik rendkívül titkos társaság, a Bilderberg-csoport), Dánia királynője és Európa összes többi királyi családja.

Ezek az arisztokraták úgy döntöttek Viktória királynő, a velencei fekete guelfek matriárkájának halála után, hogy a globális irányítás megszerzéséhez az arisztokrata tagoknak „üzletbe kell lépniük” a világ üzleti életének nem arisztokrata, de rendkívül erős vezetőivel. , és így megnyíltak a végső hatalom kapui az angol királynő által „köznépnek” nevezett emberek előtt. Az illegális bankkartelljük révén

A gazdag egyének, például Nathan Rothschild és mások finanszírozása révén a Brit Kelet-Indiai Társaság végül a 300-as bizottsággá alakult át: egy 300 fős globális elitből álló csoport, amely a nyugati társadalom feletti titkos uralmi politikát folytatta. Az új hatalmi struktúra csúcsán álló brit monarchia már maga is nagy vagyont halmozott fel az ópiumkereskedelem résztvevőjeként. Uralkodási tervük mögött az ötlet nagyon egyszerű volt:

Aki irányítja a világ gazdagságát, az végső soron hatalmas hatalmat és befolyást gyakorolhat a bolygó felett.

1865 körül, az amerikai polgárháború előtt és után, a 300-as bizottság, a jezsuiták és a 13 pápai arkhón család nyílt kísérletbe kezdett az Amerikai Egyesült Államok befolyásolására, a teljes ellenőrzés visszaszerzésére. A brit monarchia ezt nagyjából ugyanúgy tette, mint korábban: a föld, az erőforrások és a pénzügyek ellenőrzése révén.

Azáltal, hogy olyan gazdag egyénekhez csatlakoztunk, mint JP Morgan, John D. Rockefeller, Andrew Mellon, Paul Warburg és EH Harriman – akik közül sokan a háborús erőfeszítések során védelmi vállalkozóként tett erőfeszítéseik révén meglehetős gazdagokká váltak – ismét ugyanaz a terv valósult meg:

Hatalmas vagyon felhalmozása háborúval és rabszolgamunkával, de ezúttal az Egyesült Államokban. Mellesleg Morgan és Warburg a Rothschild család amerikai ügynökei voltak Angliában.

Jól dokumentált, hogy az olyan emberek, mint a Rothschildok és Nagy-Britannia uralkodói, jelentéktelen rabszolgának tekintették az egyszerű embereket, akiket gyakran „tömegeknek” vagy „haszonevőknek” neveztek.

Ettől kezdve nagyon kis számú ember kezdte irányítani Európa erőforrásainak, földjének és pénzügyeinek nagy részét. A lakosság a gyalogok szerepét játszotta egy nagy sakktáblán, az elit szükségleteit szolgálva, miközben az emberek nem voltak tisztában azzal, hogy mi folyik a színfalak mögött.

A manipuláció így működik, és még mindig minden nap megtörténik világszerte. A globális pénzügyek, beleértve a bankszektort, a tőzsdéket vagy bármi mást, egyszerűen bizalmi trükk. Amikor az emberek bíznak, vásárolnak és befektetnek, és a gazdaság növekszik, ha elveszítik bizalmukat, abbahagyják a vásárlást és a befektetést, és a gazdaság összezsugorodik. Csak egy komor jóslat kell egy összeesküvés által irányított pénzügyi szóvivőtől, vagy egy gazdasági problémákról keringő pletyka, és a kártyavár egyik napról a másikra összeomolhat. A kabalisták szakértők ebben.

Ők és bankkartelljük 1800 körül szinte minden háborúban finanszírozták az összes felet – olyan háborúk fordulnak elő, amelyeket kormányügynökeik, a katonaság és a titkosszolgálatok manipuláltak.

Ez legalább százmilliók életébe került – csak az első és a második világháborúban 75 millióba, ami lehetővé tette, hogy az összeesküvés irányítsa a kormányokat és az embereket a felvett hitelek adósságszolgálatán keresztül.

A háborúk által elpusztított nemzeteknek az összeesküvés bankkartellje több pénzt kölcsönöz újjáépítésükre – a kölcsönök után fizetett kamatokból az emberek rabszolgákká válnak. Mivel az összeesküvés a védelmi cégeket is birtokolja, hatalmas haszonnal adnak el nekik fegyvereket, amihez több hitelre van szükség a kormányoknak. Ha az összeesküvés nem akarna háborúkat, nem lennének!


Az emberiség meghackelése

    Amy Webb vezető futurista új könyvében azt állítja: a következő évtized kétségkívül a mesterséges intelligenciáról szól majd, de mellette hasonló hangsúlyt kap a szintetikus biológia. Elképzelése szerint öt hipotetikus forgatókönyvet érdemes megvizsgálni. Többek között arra is rámutat,miként szivároghat be a DNS-programozás az élet minden szegletébe, a genetikai szelekciótól az élelmiszer termelésig.

A globális járványt okozó SARS-CoV-2 vírus katalizátorként működött a genetikai szekvenálás és a szintézis tudományterületeinek fejlődésében, ugyanis megjelenése óta óriási tőke áramlik erre a területre. Néhány biotechnológiai veterán a közelmúltban 3 milliárd dollárt gyűjtött össze egy új vállalat létrehozásához azzal a feltevéssel, hogy az élő sejtek alapvető gépezetét át lehet programozni. A következő két-három év majd megmutatja, miképp fejlődhet ez az ökoszisztéma.

Nemrégiben a McKinsey Global Publishing  munkatársa beszélgetett Amy Webb vezető futuristával és üzleti tanácsadóval új könyvéről, a The Genesis Machine: Our Quest to Rewrite Life in the Age of Synthetic Biology (Hachette Book Group, 2022), amelynek társszerzője Andrew Hessel mikrobiológus.

A The Genesis Machine című könyv a tudománynak egy olyan új területéről szól, amely

ötvözi a mérnöki tevékenységet, a tervezést és a számítógépeket a biológiával.

Ezek a technikák lehetővé teszik, hogy akár az élő sejtekbe nyúljanak bele, és tervszerűen átprogramozzák.

Webb szerint tíz év múlva úgy beszélgethetünk a szintetikus biológiáról, mint a tudománynak azon új területéről, amely mindent megváltoztathat. Mindez különböző iparágakba begyűrűzhet, nyilvánvalóan elsősorban a gyógyszeriparba és az egészségügybe. De változásokat várhatunk a mezőgazdaságban, az ipari anyagok használatában és még az űrtechnológiában is, hiszen a járvány alatt bebizonyítottuk: lehetséges az élet alapvető információt hordozó egységeinek, a DNS-nek vagy RNS-nek az átprogramozása.

Mivel egyre több befektetés érkezik, és egyre több ilyen technológia fejlődik ki, mindez tovább erősítheti az innovációt ezen a területen.  

A szerző azonban felhívja a figyelmet a kockázatokra is, amelyekből könyvében kilencet azonosított. Szerinte például a jövőben a legaggasztóbb adatbiztonsági incidensek a DNS-ünket fogják érinteni. Mint írja, az új biológiai korszakban, amelybe belépni készülünk, már megvannak az „egyszerű” módszerek bárki genetikai kódjának megszerzésére. Ennek komoly következményei lehetnek, ha az érintett személy politikus, vagy egy nagy cég vezérigazgatója.

Amy Webb szerint a bio-kiberbiztonság fontos, és magasabb szinten felbukkanó probléma lehet. További kockázatot lát abban is, hogy a szintetikus biológia, akár új geopolitikai konfliktusokhoz vezethet. A következő háború meglátása szerint akár biológiai is lehet, amelyre fel kellene készülni.

A klímaváltozással kapcsolatban elmondta: „Nehéz megváltoztatni az embereket, és a világ vezetői sem fognak egyszerűen és elég gyorsan fellépni az éghajlati válság enyhítése érdekében. Ezért alternatívákat kell kidolgoznunk, amiben a szintetikus biológia lehetőségeket nyújt. A CO2 szabályozással történő csökkentése mellett más módok is vannak a probléma megoldására. Ahogy vannak más módok az élelmiszerek termesztésére is.”

Könyvében öt forgatókönyvet ismertet, amelyben a kutatásokat és az információkat igyekszik valóságosabbá tenni az emberek számára.Arra törekszik szerőtársával, hogy, el lehessen képzelni, miképp is nézhetne ki a jövő. Bár a forgatókönyveket spekulatív fikciókként tálalják, , valójában kutatásokból, modellekből, adatokból és a tudományból indultak ki.

Első forgatókönyv: Egyedi gyermek létrehozása

Az első forgatókönyvben egy jövőbeni termékenységi központot képzelnek el, amelynek segítségével azt vizsgálják, hogy a jövőben miképp befolyásolhatja a szintetikus biológia a gyermeknemzést. Próbálnak modelleket nyújtani arra, hogyan változhat a szülőségről való gondolkodás vagy a család felépítése.

A forgatókönyvben felvetett kérdések is izgalmasak: Ha kiválaszthatná az utódja génjeit, mely géneket  választaná ki? Mit nem választana ki? És miért? Ha már kiválasztott néhány gént, tulajdonságot, akkor az vajon nem okoz-e egyensúlyhiányt egy másik helyen? Hogy nézne ki ez a folyamat?Miképp nézne ki egy futurisztikus termékenységi központ?

Második forgatókönyv: Az öregedés leállítása

Amy Webbék ebben a forgatókönyvben azon gondolkodtak el, hogyha az emberek sokkal tovább és sokkal egészségesebben élhetnek, az miképp változtatná meg a munka jövőjét? Hogyan változtatja meg mondjuk egy vállalaton belül a vezérigazgató és a vezetői csapat kapcsolatait. Hogyan fogja befolyásolni az igazgatótanács tevékenységét. Egy családi cég esetében, miképp változtatja meg a döntéseinket? Hogyan néz ki az utódlástervezés egy olyan világban, amelyben az emberek sokkal tovább élhetnek, mint manapság. Az is jó felvetés, hogy mi történik, amikor egy vezető akár 60 éven át ül a székében, és

mindez miképp hatna a fiatalabb generációk számára, akik várakoznának az idős szereplők mögött, hogy érvényesülhessenek.

Harmadik forgatókönyv: Étkezési útmutató

Szinte minden országban közzéteszik a legjobb éttermek éves listáját. A jövőkép érdekében írtak egy étteremkalauzt 2037-ből. Webb szerint ez az a fejezet, amelyet valaki vagy szeretni fog, vagy teljesen undorodni fog tőle. Már most előrehaladott a szintetikus biológia abban, hogyan és honnan szerezzük be táplálékunkat, legyen szó sejtekből előállított húsról, vagy nem farmon, hanem bioreaktorban termesztett növényekről. Ahogy írják, megkaphatjuk életünk legfrissebb sushiját, akár egy nebraskai bioreaktorból is.

Negyedik forgatókönyv: Költözés a föld alá

Ebben a forgatókönyvben egy érdekes alternatív nézőpontot vizsgáltak. Akár a klímaváltozás, vagy más katasztrófa, esetleg egy űrutazás is arra kényszerítheti az emberek valamekkora csoportját, hogy teljesen másképp éljenek. Mondhatni elzárkózzanak és leköltözzenek a föld alá.

Ötödik forgatókönyv: Egy új kiberbiológiai támadás

Bár nagyon ijesztő az ötödik forgatókönyv, de ez a szerző kedvence. Azért ijesztő, mert teljesen hihető. Felvetik, hogy mi történhet aközben, amikor egy laborban találnak egy genetikai kódot, amit elküldenek Kínába, ott összeállítják, majd visszaküldik a szekvenciákat. Ez egy teljesen megszokott folyamat, a számítógépes kódokat is oda-vissza küldözgetik, és mindig vannak sebezhető pontok, ahol lehetőség nyílik arra, hogy valaki rosszindulatú módosításokat szúrjon bele.  

Mi van akkor, ha esetleg rosszindulatú programot fecskendeznek be a genetikai kódba, és azt nem észlelik?

A visszaküldéskor lehetséges, hogy az elküldött teljesen ártalmatlan kód kórokozóként térhet vissza, anélkül, hogy tudnának róla. Ez a forgatókönyv egy laborban bekövetkezett katasztrófával kezdődik, ahol sok ember meghal, és az emberek nem nagyon tudják, mit tegyenek.

Az új tudomány alkalmazása

A szintetikus biológia szinte mindenki számára új kifejezés, ahogy valamikor a mesterséges intelligencia is új fogalom volt. Manapság beszélünk mesterséges intelligenciáról, de a legtöbb, amit értünk alatta az olyan témákhoz kapcsolódik, például az automatizálás.

A mesterséges intelligencia már itt van, láthatatlanul követi a mindennapi tevékenységeink zömét. Amy Webb szerint, egy évtized vagy 15 év múlva ugyanitt leszünk a szintetikus biológiával is.

A 21. század legnagyobb és legtartósabb találmányai a biológia és a technológia összekapcsolódásából fognak megszületni.

Nem lesz olyan iparág, amelyre a következő évtizedben a szintetikus biológia ne lenne majd hatással. Gyógyszerek, ipari anyagok, autógyártók, bankok, valamilyen módon mindenki szerepet játszik majd benne.

/Mandiner/

* * * * * * * * * * * * * * *

Úr, a bőröndös utazóhoz:

– Fiam, elérkezett az időd…indulnod kell – szólt az Úr.
– Most? Már? De annyi tervem volt még – mondta a férfi.
– Sajnálom, de indulnod kell! – válaszolta Isten.
– Mi van abban a bőröndben? – kérdezte a férfi.
– A te javaid – felelte Isten.
– Az én javaim? Tehát a ruháim, a pénzem?
– Azok nem te a tulajdonaid, hanem a földi javaid részei – közölte Isten.
– Akkor az emlékeim vannak a bőröndben? – érdeklődött a férfi.
– Azok sosem voltak a tieid, azok az Idő birtokát képezték mindig – mondta az Úr.
– Akkor a bőrönd mélyén a tehetségeim rejtőznek?
– Azokat is a körülményeknek köszönheted – mondta Isten.
– Akkor a családom, a barátaim vannak benne?
– Ők sem képezték a tulajdonodat, ők az életutad részei voltak – szólt Isten.
– Akkor mi van benne, a testem? – próbálkozott tovább a férfi.
– A tested a Földé, így őt illeti – felelt Isten.
– Akkor csak egy dolog maradt, a lelkem…
– Tévedsz, a lelked az enyém!
A férfi félve kinyitotta a bőröndöt, és nagy meglepetésére az üres volt. Könnycseppek gurultak végig az arcán, majd azt kérdezte:
– Nem volt soha semmim?
– Nem, soha nem volt semmid – közölte Isten.
– Akkor, mégis miért éltem?
– Az apró pillanatoknak, örömöknek kellett volna élned, azok mind a tieid lettek volna, és itt lennének a bőröndben – mondta Isten.
A tanulság: Az élet mindössze egy nagy pillanat, ami csak a miénk. Az, hogy ezt a pillanatot miként éljük meg, ez dönti el, hogy végül mi kerül bele abba a bizonyos bőröndbe.
Éppen ezért: Éljünk most! Éljünk meg minden egyes percet! Tegyünk boldoggá másokat!
Semmi anyagi javat, tárgyat nem vihetünk magunkkal a túlvilágra, mert nem ezek a legfontosabbak az életben!

KINYILATKOZTATÁS AZ EMBERISÉG FELSZABADÍTÁSÁÉRT

gaiafénye.jpg

                                     5 G VAGY 5 D ?

Egy szebb és jobb világ nem magától fog megvalósulni, és bár az angyalok és az égiek támogatnak bennünket, azonban egy jobb világ megteremtése a mi feladatunk. Ha karba tett kézzel figyeljük és várjuk, hogy bárki helyettünk megcselekedje azt amit nekünk kell megtennünk, illúziókba ringatjuk magunkat. Kritizálni és a háttérből bírálni másokat, miközben semmit nem teszünk nagyon könnyű. Teljes tudatossággal kijelenteni, hogy milyen tervek születtek és milyen is lesz az, ha ez megtörténik, és mindeközben haraggal, gyűlölettel vagyunk a háttérhatalmak munkásaival szemben, az nem a jót erősíti. Haraggal elűzni a haragot nem lehet, csak szeretet és a bölcsesség képes arra.

Ha lemondunk a teremtő erőnkről az által, hogy a felelősséget áthárítjuk, ha tétlenek maradunk, és csak figyeljük a fejleményeket, ha nem nyilatkozzuk ki az akaratunkat és érdektelenek vagyunk, akkor átadjuk a hatalmunkat és hallgatólagosan hozzá járulunk ahhoz, hogy a világunkat leuralni kívánó érdekcsoportok felülkerekedjenek.

A hatalom az emberek kezében van, az ötödik dimenzióba való felemelkedésünk záloga pedig az, hogy egységbe kovácsoljuk közös akaratunkat és Istennel együtt teremtsünk.

Egyedül senki sem képes megváltoztatni a világot, csak közös erőfeszítés által vagyunk rá képesek. Mindenki, ha keveset is, de tehet valamit, hogy a dolgok jobbra forduljanak.

A legnagyobb illúzió az, hogy nincs hatalmunk és ki vagyunk szolgáltatva a világhatalmi árnyékerőknek.

Az 5 G hálózat kiépítése egy összetett terv része, amelynek célja az emberiség teljes leuralása. Azon sötét szándék akarata, amely megakarja akadályozni a felemelkedést és gátolni az 5. dimenziós energia manifesztációját a Föld tereiben. Feladata leblokkolni az emberekben ébredő isteni erőket DNS szinten, és mesterséges intelligencia álltal irányított, kontrollálható rendszerhez kapcsolni (becsippeltetni) az emberiséget.

Az 5. dimenzió azon létvalóság tudati szintje, ahová a Föld és az emberiség felébredő része emelkedik fel, ahol a szeretet, a harmónia, az egységtudatosság és isteni forrással való összhangban létezés megvalósulhat. A Földnek és az emberiségnek vissza kell emelkednie, arra a szintre, ahonnan egy kozmikus ciklussal ezelőtt alázuhant. Az egész játszma, amelyben részt veszünk nem más, mint karmikus felülírása annak a hatalmas bukásnak, amely 26.000 évvelezelőtt szenvedtünk el, Atlantisz idejében. Egyénileg és kollektíven is vissza kell emelkednünk, arra a szintre, ahonnan alászálltunk. Helyre kell hoznunk azt, amit akkor elvétettünk, és most ebben az életünkben minden adott ahhoz, hogy ezt megtehessük.

Az alábbi deklaráció, azzal a szándékkal született meg, hogy közös szellemi teremtő erővel kinyilatkoztassuk azon akaratunkat, hogy nem járulunk hozzá az 5. G technológia kiépítéséhez.

Ellenezzük és kérjük az Isteni közbe avatkozást, annak érdekében, hogy az árnyék testvériség tervei, amelyek az emberiség totális leuralására irányulnak, legyenek semlegesítve az isteni fény erejével. Amennyiben úgy érzed, és egyetértesz vele, olvasd el hangosan a kinyilatkoztatást, akár többször is amikor erre hívást érzel. Amennyiben van rá lehetőséged, erőhelyen vagy szent térben tedd meg, mivel ez felerősíti a kérés szándékerejét.


DEKLARÁCIÓ AZ EMBERISÉG FELSZABADÍTÁSÁÉRT ÉS

A BENNÜNK LÉVŐ ISTENI FÉNYERŐ KINYILATKOZTATÁSA

FELHÍVÁS AZ EGYSÉG MEGTEREMTÉSÉRE, A SZERETETTUDATOSSÁG KITERJESZTÉSÉRE ÉS AZ ISTENI FÉNY KIÁRASZTÁSÁRA

A SZABADSÁG ÉS AZ EGYSÉG TÖRVÉNYE NEVÉBEN, MI A FÉNY GYERMEKEI, KIK  SZÍVÜNKBEN HORDOZZUK AZ ISTENI SZERETET EREJÉT, MOST LEHORGONYOZZUK A FORRÁS FÉNYÉT, HOGY A VILÁGBAN VILÁGOSSÁGOT TEREMTSEN ÉS OSZLASSA EL AZ ÖSSZES ÁRNYÉK TERVET.

KIJELENTJÜK, HOGY ELLENEZZÜK, AZ 5 G HÁLÓZAT ÉS A VELE ÖSSZEFÜGGŐ SÖTÉT TERV KIBONTAKOZÁSÁT,

MEGTILTJUK, HOGY ELMÉNKET LEURALJÁK ÉS BEFOLYÁSSAL LEGYENEK AZ ÉRZELMEINKRE, REZGÉSSZÍNTŰNKRE ÉS ENERGIARENDSZERŰNKRE.

TILTAKOZUNK AZON ÖRDÖGI TECHNOLÓGIA BEVEZETÉSE ELLEN, AMELY ÉLET ELLENES ÉS PUSZITÓ AZ EMBERISÉGRE ÉS AZ ÉLŐVILÁGRA NÉZVE.

AZ IGAZSÁG NEVÉBEN KÉRJÜK, HOGY DERÜLJÖN KI ÉS VÁLJON NYILVÁNVALÓVÁ, MINDAZON PUSZTÍTÓ ÉS ÁRTÓ SZÁNDÉK, AMELY EZEN TERV MÖGÖTT REJLIK, ÉS A VILÁG VEZETŐI, KIK NYITOTTAK A FELSŐBB ISTENI VEZETÉSRE, AZ ÖSSZEFOGÁS ÁLTAL, TEGYENEK MEGFELELŐ LÉPÉSEKET, ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ 5 G HÁLÓZAT KIÉPÍTÉSE ÁLLJON LE, ÉS SEMMISÜLJÖN MEG.

ÁRADJON FÉNY A VILÁG VEZETŐIHEZ, ÉBREDJENEK TUDATUKRA ÉS FELELŐSSÉGÜKRE, HOGY FELÜL ÍRHASSUK ATLANTISZ BUKÁSÁNAK ÉS AZ EMBERISÉG LEIGÁZÁSÁNAK KARMIKUS TERHÉT.

KÉRJÜK, HOGY A VILÁG BÖLCS VEZETŐI, TUDÓSAI ÉS HATALOMMAL BIRÓ EGYÉNEI, FOGJANAK ÖSSZE ÉS CSELEKEDJENEK A SZERETET ÉS A FÉNY NEVÉBEN.

MOST PEDIG HOZZÁD SZÓLUNK LEGFELSŐBB TEREMTŐ, FÉNY ÉS SZERETET FORRÁSA, ISTEN ATYA/ANYA HALLGASSATOK MEG MINKET, KÉRÉSÜNK SZÁLLJON FEL A MAGAS ÉGBE S TALÁLJON MEGHALLGATÁSRA MINDEN SZINTEN.

A SZERETETEGYSÉG NEVÉBEN, A BENNÜNK REJLŐ ISTENI FÉNY EREJÉVEL, AZ ISTENI FÉNYMAGUNK TELJES TUDATÁBAN, A SZELLEMÜNK ÁLTAL TEREMTETT FÉNYMEZŐ HATALMÁVAL ÉS LELKI EGYSÉGÜNK KITERJESZTÉSÉVEL SZÓLUNK MOST HOZZÁD, EGY IGAZ ISTENÜNK.

KÉRJÜK, HOGY VÉDJ MEG MINKET, VEZESS MINKET ÉS OLTALMAZZ MINKET ERŐD HATALMÁVAL, A SÖTÉTSÉG ÁRTÓ SZÁNDÉKÁVAL SZEMBEN,  ERŐSÍTSD MEG HITÜNKET ÉS FÉNYÜNKET, ÁRASZD RÁNK SZERETETED, HOGY KÉPESSÉ VÁLJUNK ARRA, HOGY MEGTÖRJÜK ÉS ELOSZLASSUK AZ ÁRNYÉKERŐK TERVÉT ÉS FELSZABADULJUNK AZ ELNYOMÁS IGÁJA ALÓL.

TÉGY MINKET FÉNYERŐD HORDOZÓJÁVÁ, HOGY TEREMTŐ ERŐNK HATALMÁVAL A LEGFŐBB JÓT SZOLGÁLVA, VELED EGYSÉGBEN, KÉPESSÉ VÁLJUNK LEHORGONYOZNI A FELSZABADÍTÁS ÉGI AKARATÁT ÉS KIOLDANI SÖTÉTSÉG TERVÉT.

ÉBRESZD FEL AZ EMBERISÉG KOLLEKTÍV TUDATÁT AZ IGAZSÁGRA, HOGY MEGNYÍLJANAK A SZEMEK ÉS A SZÍVEK AZ IGAZSÁGRA.  

ŰZD EL A FÉLELMET ÉS ADJ BÁTORSÁGOT A TETTRE!

ADJ BÖLCSESSÉGET, ERŐT ÉS KITARTÁST A VÁLTOZÁSOK MEGTÉTELÉRE!

TÁRULJON FEL AZ IGAZSÁG ÉS NE MARADJON REJTVE!

SEGÍTS ABBAN, HOGY FELSZABADULJUNK AZ ELME URALTA TUDATLANSÁGBÓL, AMELY KORLÁTOZZA TEREMTŐ HATALMUNKAT ÉS RÁÉBREDJÜNK A BENNÜNK REJLŐ ISTENI ERŐRE, MELY ÁLTAL KÉPESEK VAGYUNK LEGYŐZNI A FELEMELKEDÉS ÚTJÁBAN ÁLLÓ ÖSSZES AKADÁLYT, EGYÉNI ÉS KOLLEKTÍV SZINTEN.

SZÍVÜNKBEN HORDOZZUK AZ IGAZSÁGOT, A JÓSÁGOT ÉS A SZERETETET, MELY A FORRÁSBÓL ERED.

TUDJUK ÉS HISSZÜK, HOGY A FÉNY VILÁGOSSÁGA ERŐSEBB A TUDATLANSÁG SÖTÉTSÉGÉTŐL, HOGY A SZERETET MINDEN ÁRNYAT ELŰZ, HOGY SZÍVÜNKBEN HORDOZZUK AZ ÖRÖK LÁNGOT MELY VELED EGY.

KÉRÜNK TÉGED LEGFELSŐBB TEREMTŐ, ISTEN ATYA/ANYA MEGVILÁGOSÍTÓ FÉNYETEKKEL NYISSÁTOK MEG AZ EMBERISÉG TUDATÁT A MEGÉRTÉSRE A SZÍVÉT PEDIG A SZERETETRE!

SZERETETETEK EREJÉVEL HOZZÁTOK EGYSÉGBE AZ EMBERI SZÍVEKET!

A SZABADSÁG, AZ EGYSÉG ÉS A SZERETET NEVÉBEN GYŐZZÖN A FÉNY ÉS OSZLASSA EL A SÖTÉTSÉGET!


ÍGY LEGYEN!                          Írta: Aysha


A föld bolygón az ősi kultúrák tájékoztatása szerint is 13 és 26 ezer évenként születik Aranykor, amely váratlan, elképzelhetetlen és számos szempontból katartikus és ugyanakkor boldogító változásokat hoz. Az Aranykor most az ember és a bolygó felemelkedését teszi lehetővé.

A jelen időszak tulajdonképpen egy világméretű átalakulási folyamat, amelynek része az eddig uralkodó vaskori rendszerek teljes összeomlása.

Ma az információ-kor (Aranykor) kezdetén élünk. A világ fejlődése felgyorsult, az információ mennyisége manapság tizennyolc havonta megkétszereződik. A mai kor olyan gazdasági változásokat hoz, melyek drámai mértékben elmélyítik a szakadékot a vagyonosak és a nincstelenek között.

Az Aranykor eljövetele hatalmas fordulatot jelent az emberiség számára.   A változás nem egyik napról a másikra következik be, a folyamat már régen tart, csak a szemünk előtt most válik láthatóvá. Eltarthat még egy jó ideig. A kozmikus időskálán akártöbb emberöltő is lehet.

Az Aranykor filozófiája rendkívül gyakorlatias rendszer, mert segítségével tanulhatunk, taníthatunk, fejlődhetünk, közelebb kerülhetünk a számunkra fontos személyekhez, fejleszthetjük önismereti és önkifejezési képességeinket, ezen kívül magunk által gyógyulhatunk.

Az Aranykor testvériség-gondolata és eszméje a harmónia forrása és megtestesülése.

E korra jellemző mentalitás az, hogy én akkor vagyok boldog, ha te is, és te akkor vagy boldog, ha én is jól érzem magam – legyünk boldogok együtt és nem egymás rovására.

Az emberek egyéni Aranykora akkor köszönt be, ha a személy arra törekszik, hogy szép és magasztos gondolatokkal, igaz jó szándékkal, jó cselekedetekkel nemesíti magát és élőlény társait, közösségének életét.

Az aranykori ember nem szenved a „mindent magamhoz” viszonyítás pszichózisában. Tisztában van azzal, hogy a Mindenség organikus, szerves egész, amelyben minden elem éppen olyan nemes, értékes, szeretni való, hasznos és egyik sem a másik, hanem mindegyik az ÉLET összhangját szolgálja.

Az Aranykorban az ember tudja, hogy Isten nem – egy rajta kívül álló lény – kívülről kormányozza a világot, hanem benne van.

Az Aranykor eljövetele voltaképpen nem más, mint a Fényhaza idea-szinten létező boldog birodalmának itt a Földön, az anyagi szférában való manifesztálódása.

Az Aranykor a Nagy Szellemi Szintézisek kora – egy kor, amely tanújává lesz annak, hogyan dől össze a materializmus minden ízében recsegő, instabillá vált építménye és hogyan lép fel méltó helyére a szellemi szabadság, a gátakat, tabukat nem ismerő alkotó gondolat.

Az Aranykor fénykapui szellemi és lelki síkon 2011. november 11- én megnyíltak. Ez azt jelenti, hogy „zöld utat” kapott szellemi és lelki síkon minden, aki/ami aranykori. Az igazhitű gyógyítók egyre hatékonyabbá válnak és bizonyíthatják tudományukat és feltétel nélküli szolgálatkészségüket. Az igazat szóló spirituális tanítók pedig megoszthatják bölcsességüket a nyitott és befogadó személyiségű emberekkel (akik egyre többen lesznek).

2012 óta egy új korszak kezdődött az emberiség életében, amit úgy hívunk, hogy Aranykor. Közvetlen Teremtői forrásból származó információ! Az elkövetkezendő években választódnak ki azok a személyek, akik elkezdték a lelki fejlődést és a tudás szerzést, ami ahhoz kell, hogy képessé váljanak az aranykorban élni.

Elhozzuk az emberiség számára az Aranykort!

Közösségünk küldetésében szerepel, hogy az emberekből kihozzuk a legjobbat és a legtöbbet, hogy tudatos és boldog életet éljenek!

   Facebook csoport: Az Aranykor létrehozása

Nyitókép: pixabay.com             

Galaktikus Kódex


I. bekezdés: Az isteni kegyelem törvénye

Minden egyes érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van a pozitív élettapasztalathoz

Ahhoz, hogy az I. bekezdést elmagyarázzuk, meg kell értenünk, hogy a szenvedésnek és a fájdalomnak nincs semmilyen értéke egy olyan megvilágosodott Galaktikus társadalomban, amely felszabadult a Sötét Erők befolyása és a kozmikus anomália más aspektusai alól. Az, hogy a fájdalmat, a szenvedést és az áldozathozatalt a fejlődési tapasztalat részeiként értékeljük, a Sötét Erőktől származó programozás része volt, azért, hogy az elfoglalt bolygók lakosságát még könnyebben rabszolgává tegyék.

A felszabadított univerzumban minden érző lény feltétel nélküli pozitív élettapasztalata biztosítva van azáltal, hogy minden élőlénynek belső kapcsolata van a Forrással. Ezt pedig a Felemelkedett Mesterek anyag fölötti hatalma erősíti meg, amely lehetővé teszi számukra, hogy minden élőlényt segítsenek a Forrás felé való törekvésükben, és ellássák őket az élethez szükséges hozzávalókkal. Az életnek sosem kellett volna kemény munkának és küzdelemnek lennie, hanem inkább örömteli utazásnak és kreativitásnak. Az első bekezdés különböző alszekciói szabályozzák az összes életet egy felszabadított univerzumban, és a Fény lényei közötti összes kapcsolatot, így soha nem kell előfordulnia konfliktusoknak. Nézzük meg az albekezdések magyarázatát:


I/1. bekezdés: Minden érző lénynek elidegeníthetlen és feltétel nélküli joga van a fizikai és spirituális bőséghez

Ez az albekezdés pozitív élettapasztalatot biztosít minden élőlénynek a felszabadított univerzumban. A Felemelkedett Mesterek biztosítanak minden, az élethez szükséges feltételt, a fizikai és spirituális gazdagsághoz, illetve szépséghez pedig azt az erőt használják, amivel a felszabadított univerzum megváltott anyaga felett rendelkeznek.


I/2. bekezdés: Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van a Felemelkedéshez

Ez az albekezdés elmagyarázza, hogy a Felemelkedett Mesterek hogyan használják a Felemelkedés spirituális technikáinak fejlett tudását, és hogy a megváltás Elektromos Tüzének használatával hogyan segítenek minden lényt, aki szabad akaratából a Felemelkedést választja.


I/3. bekezdés: Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van egyesülni minden más lénnyel a Lélekcsalád Mandalában elfoglalt helyének arányában

Ez az albekezdés a Lélekcsaládon belüli összes kapcsolat szabályozásának egyik eszköze. Biztosítja az ellentétes polaritású lények (ikerlelkek, lélektársak) egyesülését, és az összes többi lény egymásra találását, függetlenül fejlettségük állapotától és a külső körülményektől.


I/4. bekezdés: Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van minden információhoz

Ez az albekezdés egy biztosíték arra, hogy minden lény megkapjon minden egyes információt, amire szüksége van ahhoz, hogy megértse az univerzumban betöltött szerepét, hogy nagyobb rálátása legyen az evolúcióra, és minden más információt, amire a döntéseihez, a növekedéshez és a jóléthez szüksége van. Az összes ilyen jellegű adatot a Felemelkedett Mesterek vagy más lények biztosítják, akik a különböző fajok és civilizációk evolúcióját felügyelik.


I/5. bekezdés: Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van a szabadsághoz

Ez az albekezdés biztosítja, hogy minden lénynek korlátlan növekedési lehetőség és élettapasztalat álljon rendelkezésére. Mivel a felszabadított univerzumban minden lény csak pozitivitást teremt, szabadságuk soha nem ütközik más lények szabadságával.


II. bekezdés: A konfliktusban álló felek szétválasztásának törvénye

Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van ahhoz, hogy el legyen választva és védelmezve legyen más érző lények negatív cselekedeteitől

Ez a bekezdés szabályozza az Univerzum azon részeinek körülményeit, amelyek épp csak felszabadultak a Sötét Erők befolyása alól, de még nem vették fel őket a Konföderációba. Ez szükségessé teszi, hogy a Fény Erői mindig szétválasszák a konfliktusban álló feleket, hogy megvédjék őket attól, hogy kölcsönösen ártsanak egymásnak. Ezt követően a Fény Erői közvetítenek a konfliktus során, amíg az meg nem oldódik. Ezt a bekezdést gyakran használják arra, hogy véget vessenek a háborúknak és más fegyveres konfliktusoknak.


III. bekezdés: Az egyensúly törvénye

Minden érző lény, amely azt választotta, hogy a Galaktikus Kódex alapelveivel ellentétesen él és cselekszik, és aki elutasítja, vagy most nem képes azokat elfogadni, és múltbeli tetteinek következményeit kiegyensúlyozni, azt a Központi Napba viszik, alapvető lényegi esszenciáira bontják, és megint elölről kezd egy új evolúciós ciklust

Ez a bekezdés szabályozza a Fény Erői és a Sötétség Erői közötti viszonyt. Miután legyőzték őket, a Sötétség Erőihez tartozó lények lehetőséget kapnak arra, hogy elfogadják a Galaktikus Kódexet, minden tőlük telhetőt megtegyenek az általuk elkövetett hibák kijavítására, és ezután pozitívan éljék az életüket. Ha ezeket elfogadják, megbocsátásban részesülnek, és csatlakoznak a Konföderációhoz. Amennyiben nem képesek vagy nem hajlandók elfogadni a Galaktikus Kódexet, a Központi Napba viszik őket, a személyiségüket és lélekesszenciájukat újrarendezi az Elektromos Tűz, és isteni szikrájuk egy új evolúciós ciklusba kezd.


IV. bekezdés: A beavatkozás törvénye

A Galaktikus Konföderációnak elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga beavatkozni minden helyzetben, amelyben a Galaktikus Kódexet megsértik, tekintet nélkül a helyi törvényekre

Ez a bekezdés írja le a Fény Erőinek az elfoglalt bolygókra vonatkozó irányelveit. A Konföderáció fenntartja magának a jogot, hogy minden területen, minden civilizációban, minden bolygón vagy naprendszerben beavatkozzon, ahol a Galaktikus Kódexet megsértik. Jogában áll beavatkozni, függetlenül attól, hogy a helyi civilizációknak mi az álláspontja ezt a beavatkozást illetőn. Mindig joga van ahhoz, hogy a tanítás és szabályozás minden békés eszközét használja. Ha a Galaktikus Kódex alapelveinek kritikus mértékét megsértik, joga van ahhoz, hogy katonai erőt alkalmazzon. Speciális eseteknek számítanak azok a bolygók, amelyek a Sötét Erők közvetlen megszállása alatt állnak. A Sötét Erők általában túszul ejtik a helyi lakosságot, hogy megakadályozzák a Fény Erőinek előrehaladását. A Földön nukleáris háborúval fenyegetőztek abban az esetben, ha a Fény Erői beavatkoznának. Ez a fő oka annak, hogy a Fény Erői miért nem szabadították még fel ezt a bolygót (és nem az ún. „nem avatkozunk be, mert tiszteljük a szabad akaratot, és csak végignézzük, ahogy a szenvedés folytatódik” című ostobaság miatt). Mint ahogy bármely túszhelyzet, ez is sok szakszerű tárgyalást és taktikai megközelítést igényel. Ez a helyzet most megoldódik, és a Föld bolygó hamarosan felszabadul.


IV/1. bekezdés: Minden érző lénynek elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van ahhoz, hogy szükség esetén a Galaktikus Konföderációhoz forduljon, és a Galaktikus Konföderációnak joga van segíteni, tekintet nélkül a helyi törvényekre

Ez az albekezdés legális alapot ad a beavatkozásra és segítségnyújtásra a Sötét Erők által túszul ejtett összes lény számára. A Fény Erői mindig a tőlük telhető legjobbat teszik, hogy segítsék és jobbá tegyék minden érző lény életkörülményeit, még a Földön élőkét is. A Föld bolygón lévő helyzet pont azt jelzi, hogy ezen a bolygón mennyivel nagyobb hatalma volt a sötétségnek a Fénnyel szemben. Szerencsére, ez most változóban van.


IV/2. bekezdés: A Galaktikus Konföderációnak elidegeníthetetlen és feltétel nélküli joga van ahhoz, hogy végrehajtsa a Galaktikus Kódexben foglaltakat, és ha szükséges, katonai erő alkalmazásával győzze le a Galaktikus Kódexet megsértő területeket

Ez az albekezdés legális alapot ad a megszállt bolygók katonai erővel történő felszabadítására. A Konföderáció katonai erői eltávolítják vagy segítséget nyújtanak a Sötét Erők képviselőinek eltávolításában és a túszok kiszabadításában. Majd más Konföderációs erők a helyi lakosságnak adott útmutatások révén vezénylik le a folyamatot, amely során az adott bolygó a Konföderáció részévé válik.

Talán néhány ember úgy érzi, hogy a Konföderációnak nincs joga beavatkozni, és hogy az emberiségnek joga van ahhoz, hogy saját maga oldja meg a problémáit. Ez egyszerűen nem igaz. A bolygón mindenütt folyó sok háború és az alapvető emberi jogok folyamatos megsértése bebizonyította, hogy az emberiség nem képes kezelni a saját helyzetét. Ezért sokkal jobb, ha bölcs oltalmazókat kap, akik vezetik. A Konföderáció támogatást fog nyújtani a jelenlegi „bábmesterek” (a Sötét Erők) lecserélésében, akiket az emberiség hívott Atlantiszba réges-régen. Ezután végül a Galaktikus Kódex lesz az univerzális etikai kódex az egész Univerzumban, és nem lesz többé sötétség.


 a Galaktikus Kódex videó formájában is megtekinthető:                  https://youtu.be/Qy2wpSlQuVw

M A G  N É P E

Íme a MAG népe! Ők Azok!
Akik Szeretetet és Fényt hozók.
Ők, Akik elsimítanak minden vitát,-
általuk lesz Éden a gyarló világ.
Bennük ott a Fény, mely tündökölni mén.
Ők tudnak segíteni Atyjuk Nemzetén!

Bennetek a tudás,- Áldott magyarok!
Ti voltatok, vagytok és lesztek a Magok!

Midőn a széthullott Szövetség újra Eggyé lészen,
ragyogni fog Földanyátok a hatalmas, nagy Fényben.
Mindenki, Ki Igaz Magyar, Az tudja és már érzi,
hogy az Egész Mindenség Isten Útjára fog lépni!
Az Idő itt vagyon, megérkezett végre,

hogy a MAGával határos Nemzet érjen be a révbe!
Kerüljön a MAGyar a Földnek Elejére,

mert Ő az Eredet, Ő az Isten Népe!!!
Az Igaz Isten szereti minden Gyermekét,

- odaadja az összes Létezőnek az Édenét.

Azért küldte Magyarföldre Angyal regimentjét,
hogy azt tegye a Magyar;- amit az Ég tőle kért.
Járjon Jó Példával a Népek Elején!

Áradjon Mindenkire a Szeretet, a Fény!

Gyerünk! Lépjünk egyszerre! Egy irányba.
Ti vagytok az Eredet, Ti vagytok a Magok!

A holnap is ma fogan bennetek!
Áramoljon belőletek az Égi Szeretet!
A Világmindenség sorsa bennetek vagyon!
Merjetek, higgyetek! Bízzatok Magatokban nagyon,

- de Nagyon!

Az Akasha az univerzum történetét rögzítő és tároló könyvtár, 

  amelyben minden esemény és információ megtalálható a kezdetektől fogva. Az Akasha az Isten, Teremtő, Forrás, Egy, ki hogyan nevezi, által létrehozott és működtetett könyvtár, a totális lexikon, melynek adatbázisa rendezett és könnyen visszakereshető módon van eltárolva. A fő őrzője Uriel arkangyal. Ez az egész teremtésben felhalmozódó minden tudásnak és történésnek a raktára. Az Akasháról a mai napig csak nagyon kevés embernek van bármiféle tudomása a Földön. Még kevesebben vannak, akik képesek olvasni belőle, kikeresni az őket érdeklő információkat.

Nézzük elsőként az Akasha fizikai szerkezetét részletesebben.

Az akasha fizikailag (hardveresen) egy rengeteg részegységből felépülő, időszálasan egyetlen információs hálózatba kapcsolt, bonyolult tárolórendszer. Az egyes elemei az univerzum különböző térbeli pontjain találhatók. Konkrétan minden dimenziórendszernek, azon belül minden galaxisnak, és minden csillagrendszernek megvan a maga saját, lokális könyvtára, amelyek mind számos tárolóelemből állnak. Az egész nagyon hasonló a földi könyvtárak, illetve az internet felépítéséhez, célját és logikáját tekintve, bár jóval nagyobb kapacitású. Az egyes tárolók felépítésükben és működésükben a lélek architektúráját (szerkezetét) követik, csak ezek lényegesen nagyobb méretű barionokból állnak. Amolyan szupernagy lélek részecskék, tárológömbök, amelyek nagyon jól védett és információsan árnyékolt bázisokon, az Isteni Fenntartási Rendszer helyi támaszpontjain találhatók, a folyamatos működésükhöz szükséges, technikai kiszolgáló apparátusokkal egyetemben.

Többféle típus is van belőlük. A legnagyobbak teniszlabda méretűek, és természetesen mind intelligens, akár a normál (emberi, isteni) lelkek. Ez gyakorlatilag egy olyan értelemmel bíró számítógépes adatbank, amelyben az információk térbeli gravitációs hologramok formájában, időhullámokként terjedve (a forrástól egészen a forrásig) őrződnek a végtelenségig. Tehát nem elektronikus formában, bitekbe kódoltan, mágneslemezen vagy CD-n, netán papírra nyomott szövegek, képek formájában tárolja az információt. Mert ezek az általunk ismert és használt anyagi hordozók kapacitásukban, elérési idejükben, tartósságukban és működési megbízhatóságukban messze elmaradnak az Akasha rendszereihez képest. A tárolók mindegyike több, multiplexelt (sokcsatornás) kommunikációs időszállal kapcsolódik a társaihoz, de ezek nem alkotnak teljes gráfot. A hálózat topológiája (felépítése) kombinált fa és csillagpontos (lényegében hierarchikus), valamint gyűrű alakú, amiben teljes az információk redundanciája (ismétlődése).

Minden adat legalább két helyen van eltárolva, két külön bázison és tárolóban, az univerzum két különböző pontján. Így ha bármely helyi adattároló támaszpont megsérül, vagy megsemmisül (baleset, háború, természeti katasztrófa, egyéb műszaki hiba miatt), az információk akkor sem vesznek el belőle. Az Akashában az adatforgalom folyamatos. Tehát állandóan, szünet nélkül íródnak bele az új események információi külön beviteli csatornákon, illetve bármikor kérhetnek ki belőle adatokat a rendszerhez hozzáférő intelligenciák más csatornákon keresztül. Az időszálak ezért szimplex üzemmódban működnek, bennük, rajtuk az adatátvitel mindig csak egy irányban folyik.

A rendszer az egyes teremtési korszakok kezdetétől a végéig működik, és külön fizikai tárterületeken őrzi a korábbi korszakok összes információját is. A kapacitása és a műveleti sebessége, amivel ír, keres és szolgáltat, valami elképesztően óriási (piko, sőt femtoszekundumokról van szó), de nem korlátlan. Nagy terhelésnél előfordul, hogy több másodpercet is várni kell a válaszra. Ez még akkor is így van, ha a keresett információt az univerzum legtávolabbi pontjáról kell előbányásznia a kiszolgálónak. Az egyes tárológömbök tematikusan megosztott adatrögzítést végeznek,vagyis az információk már eleve többféle indexelésnek megfelelően kerülnek rögzítésre benne. A gondolatok, amik állandóan ott kavarognak mindenki lelkében, igazából a beérkező információkat, tapasztalatokat indexelik, csoportosítják és jelölik meg. Hozzáfűződnek az eltárolódó adatokhoz, megkönnyítve később a visszakeresés folyamatát. Az Isten minden teremtménye, tehát az összes növényi, állati, emberi, isteni lélek időszálasan fel van fűzve (kapcsolva) erre az adattárra. Minden lélek lokális információ gyűjtő, feldolgozó, tároló rendszerként működik a teremtésben, vagyis szerves része az Akashának. A nagy tárológömbökben mindenkiről létezik egy teljes másolat, ami állandóan, azonnal frissül. A különbség egy lélek és a róla készülő biztonsági másolat között csupán annyi, hogy a lélekben az információk élnek, manipulatívak, dinamikusak, tehát futnak, aktívan cselekednek, működnek, mint valami program (jobb hasonlatot nem tudok rá a jelenlegi földi fogalomkészletből), míg a háttértárban lévő másolat csak egy passzív, statikus, nem futó, vagyis holt adathalmaz. Egy lélek fizikai megsérülése, netán megsemmisülése esetén a teremtője ezen másolat alapján tudja teljes pontossággal újra alkotni őt, visszaállítani az eredeti létezési állapotának megfelelően. Így semmi sem vész el a rendszerből.

Most pedig térjünk át az adattárolás módjára és az ezzel kapcsolatos információkra.

A beérkező információk több forrásból származnak. Egyrészt a lelkektől érkeznek, másrészt vannak külön kronovizorok (gravitációs távcsövek, időhullámokat érzékelő felvevőkamerák), amelyek vagy messziről, az adott szektorhoz tartozó Akasha bázisról végeznek rögzítést, vagy kimennek a helyszínre (apró robotszondák formájában) a közeli felvételekhez. Így bármi is történik egy csillagrendszerben, bármelyik bolygón, akár jelen vannak ott lelkek, mint megfigyelők, akár nem (például természeti jelenségeknél), mindenről készül feljegyzés. A robotszondák képesek álcázni magukat, hogy a jelenlétük ne zavarja meg az események menetét, és a reakcióidejük mindössze néhány másodperc. Vagyis bármi érdekes történik a teremtésben, amiről jó lenne közeli felvételt készíteni, másodperceken belül térugrással odaérkezik egy rögzítőegység. Ezek vezérléséről, irányításáról külön operátorok (kezelők) gondoskodnak. Ők (ezek a lelkek) a könyvtárosok, pontosabban eseménytárosok, akik az Akasha üzemeltetőiként dolgoznak az univerzumban. Az Akasha nem csak a fizikai világokban zajló eseményeket rögzíti, hanem a szellemi világok életét is. Vagyis gyakorlatilag semmi sem maradhat ki belőle. Még a galaxisok közti mély űrben zajló történésekre is odafigyelnek, sőt az univerzumon kívüli dolgokra is, a nem tér és nem időben zajló folyamatokra. A mi univerzumunk téridő buboréka természetesen kapcsolatban áll az őskáoszban létező többi univerzummal, és azok Akasháival, bár nem mindegyikkel van időszálas összeköttetése és állandó információcseréje. Az információk tárolása (ez keleti népmesékben a szellem a palackban) többféle szempont szerint történik. A két legfontosabb indexelési típus a hely és az idő. Konkrétan ki, milyen lélek, melyik lélekfraktálon, melyik galaxisban, csillagrendszerben, bolygón, városban, tehát pontosan fizikailag a téridőben hol gyűjtötte az információt. Mikor, milyen helyi időszámítás szerint, mikortól meddig történt a dolog.

Ezen kívül léteznek tematikus tárolók is, amikből nagyon sokféle van. A rendszer belső redundanciáját növelik, a keresési időt pedig csökkentik ezek a műszaki megoldások, javítva a keresők (adatkezelő szoftverek) találati arányát. Az érdekesség kedvéért felsorolok néhányat. Egy lélek (ember) adott életében használt összes személyes holmija, tárgya, ami az övé volt megtalálható egy helyen. Ide tartozik a testi kinézet is, a ruhái, a pohara, a játékai, a bicskája, az autója, minden. Vagy külön megnézhető minden, amit az élete során leírt vagy lerajzolt az illető. Még akkor is, ha rajta kívül senki sem látta, mert csak leírta egy papírfecnire és nyomban elégette, megsemmisítette azt. Vagyis a teremtésben nincsenek titkok. Semmi sem vész el, merül a feledés homályába a visszakereshetőség reménye nélkül. Az egész fecni megtalálható az adattárban, tehát még a rajta lévő radírozás nyoma, az ujjlenyomat, maszat is. Hisz a lélekben minden érzéklet, még az érzésekés a gondolatok is mind számon vannak tartva. A testünk minden atomja, sőt elemi részecskéje számon van tartva, nemhogy a hajszálaink.

,,Néktek pedig még a fejetek hajszálai is mind számon vannak." (Máté, 10:30)

Az egyes tudományágak eredményei szintén különféle felosztási rendszerek szerint kereshetők. Egy adott bolygón egy adott teremtési korszakban. Például fizikából minden felfedezés, kutatás, kísérlet, elért eredmény, publikáció megvan. Az is, hogy ki, hol, mikor csinálta. Kérhető vázlatszerűen (mintha könyvet olvasna a lélek), de megnézhető holografikus filmen is az egész eseménysor, akárha most játszódna, élőben. A rendszerben természetesen eltárolódik a benne való keresés ténye is, hogy ki, hol, mikor, mit keresett és miért. Az eseménytárosok egyben felügyelik az adatforgalmat, segítenek a keresésnél a kevésbé gyakorlott felhasználóknak, illetve megakadályozhatják bizonyos információk lekérését a hálózatból. A teremtés biztonságos, irányítható működéséhez nagyon fontos az információk megfelelő szeparálása, áramlásuk szabályozása. Egy adott rendszert (lelket, lélekcsoportot) védeni kell a rá nézve veszélyes tudástól (gondolatvírusok), illetve ha bajba kerül, megfelelő tudással lehet a legkönnyebben meggyógyítani, átprogramozni a megfelelő működésre. Lényegében minden gyógyító beavatkozás egy rendszer információtartalmának feljavítására, módosítására irányul alapvetően. Végezetül, hogy legyen némi fogalmunk az Akashában tárolódó információk mennyiségéről, íme egy összehasonlítás. Ha szöveges formában tárolná egyetlen teremtési korszak adatait a rendszer, sűrűn teleírt, vastag lexikonokban, akkor ehhez nagyjából egy akkora könyvtár kellene, mint Pest-megye (nagyjából 6000 négyzetkilométer). Tele magas polcokkal, rajtuk roskadásig pakolt könyvekkel.

Most nézzük, hogyan történik a keresés és az olvasás.

Ahhoz, hogy bármit is meg tudjunk találni ebben az óriási adathalmazban, először is tudnunk kell, hogy mire van szükségünk. A keresési feltételek és kulcsfogalmak megadásával kell leszűkíteni a keresőprogram számára a lehetséges válaszok számát, mennyiségét. Mindez gondolati úton történik, tehát nem valami billentyűzeten kell bepötyögni valamilyen nyelven a kérést (bár a gyengébbek kedvéért még ez is megoldható). Az Akashára rá lehet csatlakozni közvetlenül, az oda vezető időszálon vagy közvetve, valamely információs terminál segítségével. A szellemi világban könnyebb hozzáférni eme készülékekhez, a fizikai világban ugyanis (itt a Földön) jóval kevesebb van belőlük (például a frigyláda). Ha valaki nem tud egyik módon sem kapcsolatba lépni a rendszerrel, annyit még mindig megtehet, hogy megkér egy hozzáértőt (eseménytáros angyalt, beavatott tanítómestert, buddhát, vagy hasonlót), nézzen utána az őt érdeklő adatoknak. A számára tiltott információkhoz persze így sem juthat hozzá, erre nagyon ügyelnek a földi világ információs integritására (érintetlenségére), szeparációjára (elkülönítésére) felügyelő angyalok. Törvényszerű, hogy minél magasabb szintre jut valaki a megvilágosodásban,annál több információhoz fér hozzá az Akashából. Vagyis tudásra van szükség a tudás megszerzéséhez is. Aki jól tud kérdezni, az jó válaszokat is kap az egésztől (mintha barkochbáznál). Az ezoterikus titkokba történő beavatás tehát lényegében azon kulcsinformációknak az átadásából áll, melyek révén a lélek önállóan képessé válik hozzájutni a számára fontos ismeretekhez. Vannak beavatottak, akik az emberek személyes élettörténetében tudnak olvasni, mások a történelem eseményeit képesek megszemlélni, vagy valamely tudományág eredményeihez férnek hozzá jó hatásfokkal. A művészek, alkotók, feltalálók, sámánok mind kiemelkedő affinitással rendelkeznek az Akashából való információ kinyerését illetően. A lelkük információ tartalma egybevágó az általuk keresett adatokkal, ezért náluk könnyen jön az ihlet. Gyorsan eszükbe jut a megoldás a hálózatból (ez az inspiráció, a sugallat). Természetesen mi lelkek nem vagyunk egyformák, hisz különféle feladatok végrehajtására lettünk megteremtve és felkészítve. Ezért mindenkinek megvan a maga kedvenc szakterülete, amiben tehetséges. A Teremtő képes rá, hogy bizonyos információkat zároljon a teremtményei, vagy csak egyes meghatározott lélekcsoportok elöl, így azok nem kereshetők (titkosak) a számukra. Ilyen például a jövőbelátás bizonyos szűk határokon túl (például a jövő heti lottó nyerőszámok), vagy a múltba látás több teremtési korszakra (eonokra) visszamenőleg. Persze kivételek mindig akadnak. Én magam találkoztam olyan emberrel (prófétával) a Földön, akinek hozzáférése volt az egész földi jövőhöz, a mostani idők végezetéig. De beszéltem olyannal is, aki az összes teremtési korszak eseményeire rálátott visszamenőlegesen. Ebből ő könyvet is írt (a Naprendszer igazi történetéről évmilliókra visszamenően), csak nem jelent meg máig sem (sajnos) az örököseinek köszönhetően a műve.

Folytassuk további érdekességekkel az Akasháról.

Ha mégis rögzítésre kerülnek az Akashából egyes rövid részletek anyagi hordozófelületen, akkor azt általában különleges (kopás, törés, sav, rozsda és hőálló) fémlemezekre nyomják, melyek nagyon stabil, időtálló (aranytartalmú) ötvözetből vannak. Ilyen Akasha lemezeket máig őriznek a Föld több pontján a beavatottak, illetve eltemetve várják a felfedezésüket évezredek óta. Ezt a tudást nagyon gondosan elrejtve vigyázzák a későbbi korok bölcs emberei számára az Isteni Tanács megbízásából. Mi jelenleg ezekhez egyáltalán nem férhetünk hozzá, mert a civilizációnk féktelen pusztítási vágyában (öntelt ostobaságában) könnyen megsemmisíthetné az ősi tudás eme kulcsfontosságú hordozóit, ahogy ezt tette már több esetben. Lásd a Mayák szent könyveit, a rovósámánok arvisúráit, a Kínában és Tibetben őrzött feljegyzéseket vagy az alexandriai könyvtár tűzre hányt papiruszait. Persze mi sem maradunk azért tudás nélkül. Az olyan szentként tisztelt könyvek, mint a 64 kötetes Védák, a Biblia és a Korán gyakorlatilag szemelvények az Akashából. Bizonyos információk kivonatai egyszerűsített formában a köznép számára. A Védák például versbe szedve, 64 témakör köré csoportosítva tartalmazzák a tudás lényegét az univerzumról, mint valami tankönyv sorozat. A Biblia több rétegben kódolt információkat tartalmaz a jelenlegi teremtési korszak eseményeiről. Ezt már javában fejtik a zsidó egyetemeken számítógépekkel, amióta rájöttek a legfelső kódolási szinttitkára 1997-ben. Az Akashát azért nevezik (allegorikusan) ,,Beszélő Fény Krónikának", mert a mindentudás tárháza segíti hozzá a lelkeket a megvilágosodáshoz, a bölcsesség és az értelem fényéhez. A lélek számára egyébként az időhullámok, és az általuk hordozott információk érzékelése világító, fénylő észleletként jelentkezik közvetlenül.

Az ókori teremtésfilozófiákban a beszéd, szó és hang a levegő, illetve a szél modulációját (információtartalmát) jelentette. Most már tudjuk, hogy ennek semmi köze az emberi szájaláshoz és a bolygó atmoszférájához. A Fény azért ,,beszél", mert az univerzumban mindenhol jelenlévő fénykvantumok (a tér és a fény) mind intelligensek. Forrásrendszerükben őrzik az általuk begyűjtött tudást. A lelkek centrumában is ugyanilyen energiakvantumok egzisztálnak a szentély közepén. További különlegessége az Akashának, hogy benne a jövőről is találhatók feljegyzések. Azok a leendő, még a jövőtérbe tartozó események, amelyek determinisztikusan, vagy nagy valószínűséggel következnek a jelenbeli állapotokból, a rendszerben mint jóslatok, előrevetített lehetőségek szerepelnek. Ezeket az aktuálisan hozzájuk tartozó extrapolációkkal (valószínűségi értékkel) együtt maga a rendszervezérlő intelligencia szolgáltatja, jeleníti meg a kérdező számára. Ugyanakkor fontos tudnunk, hogy a jövő sohasem végzetszerű és elkerülhetetlen. Ami még nem volt, az még csak terv. Általában az öt legvalószínűbb lehetőségről készít jövőképet ez az előrejelző szoftver. A kép annál elnagyoltabb lesz, minél több a döntési csomópont, minél messzebb nézünk előre a jövőben és minél kevesebb a determinisztikus kényszerhatás. A három dimenziós földi világban reinkarnálódni, testbe születni azzal jár a lélek számára, hogy (a születés angyalai) letörlik a feltudati memóriájából minden korábbi emlékét, tudását. Ez mindenkire nézve kötelező, még az Isten kerubjaira is. Gyakorlatilag a nulláról indulva kell itt újraépítenünk az életünket, a személyiségünket, az ezzel járó számtalan kockázattal együtt, ami a környezet hiányos és rossz információ tartalmának velejárója. A misztikusok által szentélynek nevezett altudatban ugyan megőrződik minden információ, amit az összes előző élete során, és a szellemi világban gyűjtött be az illető, de ez a privát Akasha zárolva van a feltudati része elől. Csak elenyészően kevés embernek, beavatott nagymesternek adatik meg az a kegy, hogy hozzáférhessen a saját Akashájához, netán másokéhoz is. Az emlékeinket többnyire csak a halálunk után kapjuk vissza, ami szintén felér egy mini megvilágosodással.

A halál után a lélekben komoly információ feldolgozó folyamatok zajlanak. Először nagy sebességgel lepörög előtte az élete teljes filmje, alig 1-2 másodperc alatt. A különös ebben az, hogy a hihetetlen adatátviteli sebesség ellenére mégis teljesen tisztán, és jól felismerhetően futnak át a tudaton a képek, és egyéb érzékletek, vagyis nem mosódik össze semmi. Minden információ, amit a lélek a testbe születésétől a haláláig begyűjtött, újraolvasásra és ellenőrzésre kerül. Ilyenkor az Akasha automatikusan összehasonlítja a lélek feltudati részében felgyülemlett információkat a szentélyben (altudat) eltároltakkal, és a biztonsági másolattal, hogy ne legyen köztük különbség, hiány. Ezután következhet az ítélet, amikor a lélek önmaga megítéli az adott életének eseményeit, hogy ezáltal meghatározhassa a karmája állását. Majd ezt felterjeszti az isteni tanácshoz, vagyis a lélekhierarchiában felette álló, róla gondoskodó, vezetői feladattal megbízott,bölcs (isteni) intelligenciák csoportjához. Ők felülvizsgálják a döntését, és jóváhagyják azt, illetve módosításokat javasolnak ha szükséges. Ezután láthat neki a következő életét, reinkarnációját megtervezni (valójában a karma rendszere is egy negatív rendszer volt ebben az alacsony rezgésben, amely hamarosan feloldódik), annak szükséges eseményeit és paramétereit összeállítani, továbbá megkeresni az ehhez szükséges megfelelő helyet, időt, környezetet, testet. Ha ez is megvan, akkor léphet a szellemi világba, hogy ott éljen egy darabig. Ez a dolgok menetrendje általában a mi szellemi világunkban.

Végül pedig következzen az író tapasztalata és egy összegzés.

Én többnyire akkor szoktam nézelődni az Akashában, amikor a testem alszik. Ilyenkor a keresett információk vizuálisan úgy jelennek meg a számomra, mintha egy könyvet lapozgatnék, amiben a szöveg (lehet magyarul, vagy fogalomnyelven) mellett különféle képek, sőt filmbejátszások is találhatók. De kérhetem az eseményeket úgy is, mintha ott lennék valóságosan a helyszínen, láthatatlanul szemlélődőként. Közben a nézőpontomat szabadon változtathatom, bármelyik résztvevő személyen keresztül érzékelve a dolgokat. Amit ő, a tanú akkor és ott észlelt, érzett, azt én is átélhetem, teljes intenzitással. A lejátszás sebességén állítani lehet, illetve ugratható a film a megnézni kívánt helyre. Amikor meditáció során kérek választ valamely felmerülő gondolatommal kapcsolatban, szintén többféle módon érkezhet az információ belülről, a rendszerből. Például egyszerűen eszembe jut a megoldás, mintha már eleve tudtam volna valahonnan. Nagyon nehéz megkülönböztetni a saját gondolataimat a rendszer válaszától, mivel én a részét képezem neki, vagyis én ő vagyok. Másrészt megjelenhet térbeli képek, színes, mozgó hologramok formájában is a válasz, másodperceken belül a kérdés feltevése után.Ilyenkor valósággal világít a lelkemben a válasz. Képi formában látom a fogalmakat, méghozzá egyszerre mindent, tehát ha sok válasz van a kérdésemre, akkor nem sorban kapom őket, hanem az egészet egyszerre rám ömleszti a kiszolgáló, felvillanásszerűen. Ez olyan, mint egy minimegvilágosodás, amikor egyszerre minden érthetővé válik néhány pillanatra. Ennek a megemésztése persze időbe kerül. Nagyon meg tudja könnyíteni (és gyorsítani) az ember munkáját, ha belelát a saját jövőjébe. Egy alkalommal, évekkel ezelőtt megnéztem az egyik könyvemet, amit valamikor a távoli jövőben fogok megírni. Belelapoztam, hogy átnézzem a tartalmát, illetve lássam, mekkora sikere lesz majd ha megjelenik. Több írásomat is úgy szoktam elkészíteni, hogy közben a szöveget összevetem az Akashában már előre megtalálható kész változattal és úgy javítom, igazítom hozzá. Ez persze érdekes időparadoxonok lehetőségét veti fel, de eddig nem voltak belőle gondok. Furcsa tapasztalatvolt, hogy egy alkalommal már azelőtt kaptam telepatikusan gratulációkat a szellemi világból, továbbá hozzászólásokat és kritikát egy művemhez, hogy egyáltalán elkészült volna. Az Akashában nem csak minden földi író műve található meg, hanem azok is, amiket ezen írók a haláluk után vagy a leszületésük előtt alkottak meg a szellemi világban. Ezek általában még színvonalasabbak, mint a testben élve írottak. Természetesen én sem garázdálkodhatom kedvem szerint az adattárban, nem hozhatok le a Földre bizonyos információkat. Egyszer ugyan megpróbáltam tiltott tudást becsempészni a feltudatomba, de nem sikerült áthoznom, bárhogy igyekeztem is. Azonnal észrevették, és még időben megállított egy információs határőr, angyal, kitörölve belőlem az anyagot. Viszont azt az emléket meghagyta, hogy elkapott, emlékeztetőül.

Mindezekből láthatjuk, hogy egy hatalmas, jól felépített információs hálózat működteti a teremtést, diszkréten megbújva a háttérben, miközben mi emberek (erről mit sem tudva) a szerepünket játsszuk a világ színpadán. Ez a kis összefoglaló írás azért készült, hogy megmutassa az előttünk állóperspektívákat, a lelki fejlődésünkben ránk váró feladatokat. Az információ, a tudás az egyik legfontosabb dolog a teremtésben. Ahhoz, hogy hozzájuthassunk, minél előbb meg kell tanulnunk a teremtésinformatika (információ geometria) alapjait. Hogyan kell tudáshoz jutni, azt feldolgozni, eltárolni, megőrizni, visszakeresni, tovább adni, felhasználni mindannyiunk boldogulására. Az emberiség kilépett a tudatlanság korából és elindult a megvilágosodás felé vezető (hosszú) úton. Létrejöttek és elterjedtek a különféle telekommunikációs rendszerek (közkönyvtárak, újságok, posta, telefon, rádió, televízió, számítógép, internet), és sokszorosára nőtt a civilizációnk által forgalmazott adatok mennyisége. Ugyanakkor az emberi tudat is tágítani, növelni igyekszik önnön képességeit (agykontroll,gyorsolvasás, hipnopédia). A változások szükségszerűen egyre gyorsabban zajlanak, bár az emberek többsége képtelen követni az ilyen sebességű fejlődést. A tudásalapú társadalom felépítéséhez legalább egy emberöltőnyi időre lesz szükség, és nagyon sok munkára, szervezésre, tanulásra. Még mindig csak az elején vagyunk a folyamatnak. A távlati cél mindenképpen az egyetlen közös (globális) tudati halmazba való összekapcsolódás lesz, egyfajta lelki internet, némi számítástechnikai segítséggel. A lélek az univerzumban létező legtökéletesebb információ tároló rendszer. Az, hogy a feltudatunk mégis felejt, az isteni kegyelem része, és segít megújítani önmagunkat, az életünket. A nálunk évezredekkel fejlettebb, földönkívüli civilizációk többsége a jó adattároló, de buta számítógép, és a felejtő, de okos, kreatív lélek szimbiózisát választotta megoldásul az információkezelési problémáira. Egy értelmes faj, lélekcsoport számára gyakorlatilag a legvégső cél a tudatos összekapcsolódás az Isteni Fenntartási Rendszer Akashájával, az egész Univerzum Nagy Könyvtárával. Mert az Isten a lelkek összessége, a minden létező élő intelligenciája.

Ezen nagyszerű írásért és információkért hatalmas köszönet többek között az angyalforrásnak, Gaál Attilának, a rejtélyek szigete oldal készítőjének és a scribd weboldalnak is.

BLU201205-7807-1810