www.sorsunk.net
Impresszum:

Alapító és felelős kiadó:  Pintye Tamás, Győr, Tihanyi Á.72.

Főszerkesztő:  Dr. Kövesdy Pál, 7100 Szekszárd, Otthon u.2.

                        pazsukovesdy@gmail.com


Szerkesztőtársak:  Szabó M. Attila - Székelyudvarhely;                                        Máté Pál - Szekszárd

Továbbá, szerkesztőtársaknak tekintjük az állandó íróinkat, alkotóinkat.

Webszerkesztő: Pintye Tamás

Levelezés:    2021sorsunk@gmail.com

REGISZTRÁLVA N.M.H.H.  CE 15959-2/2021


További munkatársnak tekintünk mindenkit, aki írásaival megtiszteli és gazdagítja lapunkat. Amennyiben ezek illeszkednek lapunk szellemiségéhez, (a lényeget nem érintő) szerkesztett formában teret adunk nekik.

Az írásos anyagokat kérjük a felelős munkatársnak megküldeni, vagy a mellékelt űrlap révén.

Minden fontos írást, közleményt megőrzünk, a fontosabbakat az Archívumba helyezve, file-formában, úgyszintén portálunkon is. 

Menü-pontjaink is állandóan változnak, a napi szükségleteknek megfelelően.


portálunk

A kapcsolatfelvételi úrlapon írhatnak nekünk.

A beküldendő írásokat és a hozzátartozó fotókat, kérjük küldjék a felelős szerkesztő Em.címére.

Válogatás és a korrektúra után a munkatársak döntik el, mely alkotások kerülnek fel a weblapra.

VENDÉGKÖNYV  a Portálunk főmenüjében van !

Kapcsolatfelvételi űrlap

Az alábbi űrlap kitöltésével léphet velünk kapcsolatba.

Egy elmaradt köszönet

Rohanó világban élünk, de néha jó megállni és értékelni a történteket. Vannak emberek, akik mindenféle ellenszolgáltatás nélkül, belső kényszerből szolgálják a nemzetet. Időt, energiát, álmatlan éjszakákat fektetnek ebbe a munkába. Népünk napszámosai ők, akik évtizedeken keresztül alázatosan végzik munkájukat, tesznek a közért. Lapszerkesztőként kialakított egy olvasótábort, amely túlnőtt a Kárpát- medencén, és maga köré gyűjtött egy írói gárdát, olyan emberekből, akik a világ dolgairól hasonlóképpen gondolkodtak. És ennek eredménye egy színvonalas folyóirat lett, amely évtizedeken keresztül szellemi táplálékkal látta el olvasótáborát. Negyedévente jelent meg a lap, élete párjával megosztva a mindennapi munkát, vállalva hosszú éveken keresztül a szerkesztéstől a postázásig tartó gondokat. Minden negyedévben egy új gyerek született, a vele járó vajúdással és örömmel. És az idő, ami az ember számára ki van mérve, elrepül. És jönnek az újabb gondok. A dédelgetett gyereket másra kellene bízni, mert az erő fogytán van. Jó lenne, ha az utód, aki tovább viszi ezt a felelős munkát, zökkenőmentesen átvenné a stafétabotot.

Sajnos nem ez történt. Mindenféle búcsúzkodás, elköszönés nélkül,  egyszerűen elrabolták a dédelgetett gyereket. Jógi köntösbe bújtatott cselszövéssel. Az emberi méltóságot lábbal tiporva.

Ez lett az osztályrésze annak, aki jóhiszeműen szolgálta évtizedeken keresztül a közösségét. És a legfájóbb, hogy a többség - akik megtehették volna - nem foglalt állást a történtek miatt, struccpolitikát folytatva.

De egy dolog biztos. A szerkesztésben eltelt idő már történelem, amit senki meg nem másíthat. Az utókor fogja értékelni az évtizedeken átívelő munkát. Minden jóhiszemű ember nevében köszönöm, amit a közért tett, mások helyett, a magam nevében is, egy kicsit megkésve.

Ad multos annos Dr. Kövesdy Pál

              Szekszárd 2021 08. 15.                                                                             Máté Pál

Nagyboldogasszony napján                                

BLU201205-7807-1810